Discuție aprinsă între Patrick și Giuly din Casa Iubirii. Aceasta susține că ar fi făcut-o falsă. „Tu te-ai simțit actriță.”

Discuție aprinsă între Patrick și Giuly din Casa Iubirii. Aceasta susține că ar fi făcut-o falsă. „Tu te-ai simțit actriță.”
Discuție aprinsă între Patrick și Giuly din Casa Iubirii. Aceasta susține că ar fi făcut-o falsă. „Tu te-ai simțit actriță.”

O nouă discuție între Patrick și Giuly din Casa Iubirii.

Nu trece nicio zi fără ca discuțiile din Casa Iubirii să nu aibă loc, sub diferite motive și supărări. Anumite lucruri nespuse la timp sau înțelese greșit au creat nelămuriri între concurenți, iar Patrick și Giuly continuă să aibă discuții pornite de la tema fotografiilor de pe conturile de socializare false, din spusele ei. Cu o zi înainte, cei doi au mai avut o discuție legată de acest aspect, moment în care Virginia ar fi intervenit și ea pentru a spune că Patrick este cel care nu a învinuit-o de nimic pe Giuly și că chiar dacă ar fi

fost adevărate fotografiile, nu ar fi fost nimic rău în asta, deoarece ea este o femeie senzuală, a adăugat el.

Giuly susține că Patrick ar fi făcut-o falsă

Citește și: Patrick și Giuly, discuție pe seama pozelor care au apărut în mediul online. Virginia i-a luat apărarea lui Giuly! „ Nu era ceva discriminator pentru tine.”

Giuly
Giuly[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Virginia, discuție în camera roșie cu noul concurent din Casa Iubirii! Ce a spus Bogdan despre relația Virginiei cu Robi: „Nu prea am observat o așa mare conexiune între voi.”

În timp ce se aflau la masă, alături de mai mulți concurenți, Giuly și Patrick au  deschis un nou subiect, din care aceasta spune că tânărul susține anumite lucruri fără să își dea seama de ele.

Patrick a crezut inițial că a rezolvat nelămurirea din trecut, însă Giuly a ținut să îi amintească de momentul în care a spus de ea că este falsă față de Robert. Patrick a negat aceste cuvinte și a spus doar că a asociat-o cu Hollywood-ul, fiind o prezență mișto în casă și că ea s-a simțit singură actriță. Giuly a ținut în continuare să zică că băieții au făcut-o falsă, iar Patrick a ținut să corecteze că probabil ceilalți din casă au folosit acele cuvinte, fără aibă el vreo legătură.

Giuly: Susții niște lucruri…

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Patrick: Am crezut că am lămurit situația asta.

Giuly: N u asta, în general. Ai spus că sunt falsă cu Robert.

Patrick: N-am spus că ești falsă cu Robert.

Giuly: Nu? Ai spus că sunt cea mai mare actriță.

Patrick: Eu, când te-am văzut prima oară, am zis că ești mișto. De aia am spus Hollywood. Tu te-ai simțit actriță.

Giuly: Păi atâta timp cât m-ați făcut falsă în legătură cu Robert.

Patrick: Nu m-ați...

Te-au...probabil.

Patrick
Patrick[Sursa foto: Captură KANAL D]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Discuție aprinsă în Casa Iubirii între Larisa și Virginia! Ce a deranjat-o pe Virginia: „Nu sunt adevărate. Consider că e foarte urât să spui asta.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies