Patrick și Giuly, discuție pe seama pozelor care au apărut în mediul online. Virginia i-a luat apărarea lui Giuly! „ Nu era ceva discriminator pentru tine.”

Patrick și Giuly, discuție pe seama pozelor care au apărut în mediul online. Virginia i-a luat apărarea lui Giuly! „ Nu era ceva discriminator pentru tine.”
Patrick și Giuly, discuție pe seama pozelor care au apărut în mediul online. Virginia i-a luat apărarea lui Giuly! „ Nu era ceva discriminator pentru tine.”

Patrick și Robert au avut o nouă discuție legată de pozele din mediul online.

Subiectul cu pozele apărute în mediul online în care ar înfățișa-o pe Giuly a stârnit numeroase discuții în Casa Iubirii, asta pentru Giuly nu s-a simțit deloc înțeleasă și crezută cum că acele poze nu-i aparțin. Patrick a ținut să o întrebe pe Giuly motivul pentru care nu mai discută cu nimeni din casă, iar aceasta a spus că nu a vrut să aibă discuții de umplutură.

Patrick: Simți să nu mai vorbești pe conexiune?

Giuly: Dacă e cazul vorbesc, dacă nu, să vorbesc de umplutură?

Patrick: E adevărat. Nu e bine să vorbești de umplutură. Dar am văzut că nici cu Robert nu ai vorbit azi.

Giuly:   Au fost niște subiecte pe care le-au dezbătut, cum să mă bag așa?

Patrick: Ți-a fost dor de el?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Giuly: Da.

Bianca și Virginia, în apărarea lui Giuly, cu privire la subiectul legat de pozele din online

Citește și: Patrick și-a schimbat părerea despre Roberta, iar geloziile nu întârzie să apară între Rebecca, Roberta și Ștefan. „Am reușit să văd și latura mai bună”

Patrick
Patrick[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Cosmin, deranjat de gestul Ștefaniei față de Robert! La ce concluzie au ajuns cei doi parteneri: „Poți să faci complimente unui alt băiat, dar gestul ăla mi s-a părut un pic cam prea mult.”

Discuția legată de pozele apărute pe niște conturi false de socializare pare că nu se mai termină. Bianca și Virginia au ținut să intervină în discuția dintre Patrick și Giuly și să spună că el a fost cel care a zis clar că nu Giuly este cea din poze

și că totul a lăsat loc de interpretare. Patrick a ținut și el să spună că chiar dacă ele ar fi fost reale, nu era nimic discriminator, deoarece Giuly este o femeie senzuală și a dorit să pună accent pe acest lucru până acum, nu pe situația în sine. Giuly este tot deranjată de subiect și a spus că va repeta același lucru până la finalul emisiunii, dacă va fi cazul.

Bianca: Când au fost pozele, îmi aduc aminte clar că a zis că nu este Giuly în poze.

Virginia: Într-adevăr, părerea mea este că s-a dat crezare și s-au interpretat acele poze, cu excepția băieților. Mi s-a părut că nu ați insinuat că este ea.

Patrick: E adevărat, nu era ceva discriminator pentru tine.

Ești faină, ai cu ce să fii senzuală, pe asta puneam accent. Nu ne gândeam noi.

Giuly: Da, dar eu v-am rugat frumos un lucru, să analizați mai bine. O s-o repet până la sfârșit.

Virginia
Virginia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Roberta din Casa Iubirii, în lacrimi, din cauza situației dintre Virginia și Robi. Se simte vinovată de despărțirea celor doi? Patrick o consolează. „Eu cred că toată lumea te înțelege”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies