Patrick și-a schimbat părerea despre Roberta, iar geloziile nu întârzie să apară între Rebecca, Roberta și Ștefan. „Am reușit să văd și latura mai bună”

Patrick și-a schimbat părerea despre Roberta, iar geloziile nu întârzie să apară între Rebecca, Roberta și Ștefan. „Am reușit să văd și latura mai bună”
Patrick și-a schimbat părerea despre Roberta, iar geloziile nu întârzie să apară între Rebecca, Roberta și Ștefan. „Am reușit să văd și latura mai bună”

Trio-ul geloziei dintre Roberta, Rebecca și Ștefan. Patrick și-a schimbat părerea despre Roberta.

Patrick și Roberta au ajuns în Camera Roșie din Casa Iubirii, astfel că cei doi au avut o discuție despre situația creată dintre ea, Ștefan și Rebbeca.

Care a fost discuția lui Patrick și a Robertei din Camera Roșie

Citește și: Discuție aprinsă în Casa Iubirii între Larisa și Virginia! Ce a deranjat-o pe Virginia: „Nu sunt adevărate. Consider că e foarte urât să spui asta.”

Roberta
Roberta[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Cosmin, deranjat de gestul Ștefaniei față de Robert! La ce concluzie au ajuns cei doi parteneri: „Poți să faci complimente unui alt băiat, dar gestul ăla mi s-a părut un pic cam prea mult.”

Patrick i-a atras atenția Robertei cu privire la niște jocuri ale geloziei simțite de către Ștefan, iar aceasta a mărturisit că Ștefan încă nu are cum să aibă încredere în ea, deoarece nu are nici în el.

Patrick: Am vrut să te întreb ceva în legătură cu situația că m-ai pupat, nu m-ai pupat, situația de a fost prin casă. Un trio între tine și Rebecca, după care erai geloasă la un moment dat.

Roberta: Eu glumeam.

Patrick: Păi și nu crezi că prin glumele astea pot fi percepute aiurea?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Roberta: Păi și el face glume legate de gelozie. Ieri, când dansam cu tine, de exemplu.

Patrick: Dar de ce crezi că se întâmplă toate lucrurile astea? Nu are încredere în el, în tine?

Roberta: Nici nu cred că ar avea cum să aibă încredere. Nu are încredere în el.

Patrick: Situația cu Larisa cum ai înțeles-o? În primă fază ai spus că te vei opri, dar poate te-ai gândit mai bine în noaptea asta.

Roberta: Păi, dacă există cineva la mijloc, n-am cum să...

Patrick: Păi nu există. Zi-mi, tu acum ești retrasă? Sincer.

Roberta: (nr.

semn din cap cum că nu este retrasă)

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Patrick și-a schimbat părerea despre Roberta

Patrick
Patrick[Sursa foto: Captură Video]

Deși atenția lui Patrick era îndreptată către Rebecca, se pare că acesta și-a schimbat părerea în urma conexiunii avute cu ea și nu ezită să se îndrepte spre Roberta, având în vedere că nu se află nimeni sigur la mijloc.

Patrick: Ok, nu mai trebuie să-mi spui nimic. Am reușit să văd și latura asta mai bună pentru că, din păcate, n-am reușit să o văd.

Ăsta e un lucru important mai ales că am zis că 51% e ea, iar tu 49%.

Roberta: N-ai zis invers?

Patrick:   Azi am zis invers. În urma discuției pe care am avut-o. Aș fi mizat că Rebecca mă face să mă simt mai bine din prisma caracterului, doar că situația de pe conexiune azi nu mi-a plăcut.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Până la ce vârstă uimitoare vrea să ajungă Romanița Iovan? „Îmi trebuie și mie niște timp să mai copilăresc și eu. Am fost mică și m-am axat pe carieră.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies