Roberta l-a chemat pe Ștefan în Camera Roșie, după ce el ar fi dat semne către Rebecca. „Îmi dai o stare bună, chiar mă simt super bine cu tine.”

Roberta l-a chemat pe Ștefan în Camera Roșie, după ce el ar fi dat semne către Rebecca. „Îmi dai o stare bună, chiar mă simt super bine cu tine.”
Roberta l-a chemat pe Ștefan în Camera Roșie, după ce el ar fi dat semne către Rebecca. „Îmi dai o stare bună, chiar mă simt super bine cu tine.”

Roberta și Ștefan au avut o discuție în Camera Roșie.

Roberta și Ștefan au ajuns în Camera Roșie și au avut o discuție în urma celor întâmplate în ultimele zile. Roberta a ținut să menționeze că nu prea a avut o stare bună și că se simte bine în preajma lui Ștefan. Acesta a spus că a observat în comportamentul Robertei faptul că se îndreaptă mai mult spre Patrick.

Roberta: Astăzi nu m-am simțit bine și nici ieri, cred că tu ai putea să mă scoți din stare, adică cu tine mă simt bine.

Tu ai putea să mă scoți din situațiile astea dubioase.

Ștefan: Nu sunt chestii dubioase. Nu ai de ce să le ai așa.

Roberta: Da, uite, vreau să te întreb. Cum ți s-a părut Rebecca, dar sincer, că ai mai fost cu ea și așa.

Ștefan: O fată super ok, super de treabă.

Roberta: Și?

Ștefan: Nu pot da un verdict cum nici tu nu poți da un verdict față de mine sau de Patrick. Ți-am zis că te închid? Din ce văd eu, e că tu te îndrepți mai mult către el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Roberta: Păi poate și eu văd asta. Astăzi pe conexiune mi s-a părut că..

Roberta, discuție cu Ștefan, după ce a fost în Camera Roșie cu Rebecca

Citește și: Roberta din Casa Iubirii, în lacrimi, din cauza situației dintre Virginia și Robi. Se simte vinovată de despărțirea celor doi? Patrick o consolează. „Eu cred că toată lumea te înțelege”

Roberta
Roberta[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Patrick și-a schimbat părerea despre Roberta, iar geloziile nu întârzie să apară între Rebecca, Roberta și Ștefan. „Am reușit să văd și latura mai bună”

Ștefan și Rebecca au ajuns și ei în Camera Roșie înainte de discuția lui cu Roberta, iar aceasta a zis că nu este supărată și că i se pare normal să vrea să o cunoască.

Motivul pentru care Roberta a ajuns alături de Ștefan la discuție nu a fost pentru a-l trage la răspundere, ci a ținut să accentueze faptul că el e cel care o poate liniști în urma tensiunilor acumulate.

Ștefan: Mi s-a părut că ești foarte supărată și când te întrebam, nu-mi răspundeai deloc.

Roberta: Nu e adevărat. Când m-ai băgat în seamă și nu ți-am răspuns?

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ștefan: Ți-am zis, mi-a apărut un cadru cu tine și păreai foarte supărată.

Roberta: Păi eram supărată pe alte motive.

Ștefan: Nu te așteptai să te chem?

Roberta: Nu, nu e vorba de asta. E normal să vrei să o cunoști pe Rebecca și să vrei să vorbești cu ea.

Nu urma să te cert, îmi dai o stare bună, chiar mă simt super bine cu tine.

Roberta
Roberta[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Patrick și-a schimbat părerea despre Roberta, iar geloziile nu întârzie să apară între Rebecca, Roberta și Ștefan. „Am reușit să văd și latura mai bună”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies