Roberta din Casa Iubirii, în lacrimi, din cauza situației dintre Virginia și Robi. Se simte vinovată de despărțirea celor doi? Patrick o consolează. „Eu cred că toată lumea te înțelege”

Roberta din Casa Iubirii, în lacrimi, din cauza situației dintre Virginia și Robi. Se simte vinovată de despărțirea celor doi? Patrick o consolează. „Eu cred că toată lumea te înțelege”
Roberta din Casa Iubirii, în lacrimi, din cauza situației dintre Virginia și Robi. Se simte vinovată de despărțirea celor doi? Patrick o consolează. „Eu cred că toată lumea te înțelege”

Roberta a ajuns să plângă, deoarece este afectată de cele întâmplate în casă.

Roberta din Casa Iubirii a ținut să arate o latură mai sensibilă pe care a ținut să o ascundă de cei din casă până acum.

De ce nu și-a mai putut abține lacrimile Roberta

Citește și: Patrick și-a schimbat părerea despre Roberta, iar geloziile nu întârzie să apară între Rebecca, Roberta și Ștefan. „Am reușit să văd și latura mai bună”

Robi
Robi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Replici între Robert și Cosmin. De unde a pornit conflictul între cei doi și de ce s-au atacat în cuvinte toată săptămâna „Văd că mă iei așa la mișto.”

Roberta a ajuns să plângă și să se simtă copleșită de unele lucruri care s-au întâmplat în casă. Situația creată între Robi și Virginia a pus-o pe gânduri, asta pentru că cei doi s-au despărțit, iar ea se consideră vinovată de cele întâmplate.

Patrick este cel care vorbește cu ea de față cu ceilalți concurenți și a ținut să îi spună că lucrurile dintre cei doi trebuiau să se termine încă dinainte ca Roberta să intre în casă. Astfel că acesta i-a spus să nu se mai lase afectată de tot ce se întâmplă, deoarece putea fi oricare altă fată în locul ei.

Roberta: Eu sunt o persoană foarte puternică, dar am o latură foarte sensibilă pe care încerc să o ascund și tot ce se întâmplă aici în casă mă afectează.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Patrick: Deci tu ești genul de om care și dacă se ceartă două persoane aici în casă te afectează?  

Roberta: Da.

Patrick: Și cumva putem spune că situația dintre Robi și Virginia te-a afectat mai mult.

Roberta: Toată situația, da. Tot ce se întmplă aici. Nu știu dacă este locul meu.

Patrick: Și în cameră cumva aveai situația asta.

Roberta: Da

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Virginia a ținut să transmită câteva cuvinte în această situație

Virginia
Virginia[Sursa foto: Captură KANAL D]

Virginia   a intervenit în discuția celor doi și a transmis că nu i-a dat niciodată de înțeles Robertei cum că ea este vinovată de cele întâmplate între ea și Robi.

Patrick: Trebuie să fii deschisă pentru că eu cred că toată lumea te înțelege, nu cred că este cineva împotriva ta.

Ce s-a întâmplat între Virginia și Robi propabil trebuia să se întâmple până să vii tu în casă, deci nu ești tu motivul despărțirii lor. Putea fi oricine. Nu trebuie să te simți vinovată și nu cred că Virginia ți-a trasmis vreodată ceva care să te facă să înțelegi că tu ești vinovată.

Virginia: Eu i-am spus că nu e ea cauza.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Virginia a izbucnit în lacrimi după ce Roberta a zis că Robi i-a făcut avansuri. Ce mărturisiri a făcut concurenta: „A zis că dacă vrea să fie cu mine, o să fie.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies