Replici între Robert și Cosmin. De unde a pornit conflictul între cei doi și de ce s-au atacat în cuvinte toată săptămâna „Văd că mă iei așa la mișto.”

Replici între Robert și Cosmin. De unde a pornit conflictul între cei doi și de ce s-au atacat în cuvinte toată săptămâna „Văd că mă iei așa la mișto.”
Replici între Robert și Cosmin. De unde a pornit conflictul între cei doi și de ce s-au atacat în cuvinte toată săptămâna „Văd că mă iei așa la mișto.”

Robert și Cosmin au ajuns să se atace în replici, după ce Cosmin i-ar fi corectat iubita lui Robert.

Mijlocul săptămânii din Casa Iubirii aduce după sine și câteva momente tensionate între doi concurenți, mai exact Robert și Cosmin, care au început să își reproșeze anumite lucruri care s-au întâmplat în Gală, din partea amândurora. Un gest al lui Cosmin l-a făcut pe Robert să îl ia în vizor pe acesta, astfel că după ce Cosmin i-a corectat iubita în Gală, Robert a făcut și el câteva afirmații despre Cosmin, care nu i-au picat tocmai bine.

Atenți amândoi la detalii, aceștia au observat că pe tot parcursul săptămânii au încercat să se atace unul pe celălalt, iar Robert a mai adăugat că preferă să țină în el tot ce are de spus.

Cosmin: Văd că mă iei așa la mișto.

Robert: Îmi cer scuze, dar văd că te ataci.

Cosmin: Nu mă atac, dar atunci în Gală ai adus aia că ți-am corectat femeia și nu știu ce.

Robert: Aș vrea să zic acum, dar nu zic.

Cosmin: Păi spune.

Robert: Nu zic. Dacă am ceva de zis, nu zic, dacă nu, nu. Ăsta sunt eu. N-am spus nimic din ce nu a fost adevărat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cosmin: Și ți se părea atât de important încât să aduci asta în Gală?

Cosmin și Robert, o săptămână de replici tăioase

Citește și: Virginia a izbucnit în lacrimi după ce Roberta a zis că Robi i-a făcut avansuri și i-a recunoscut că nu este îndrăgostit. „A zis că dacă vrea să fie cu mine, o să fie.”

Cosmin
Cosmin[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Virginia, discuție în camera roșie cu noul concurent din Casa Iubirii! Ce a spus Bogdan despre relația Virginiei cu Robi: „Nu prea am observat o așa mare conexiune între voi.”

Robert a mai adăugat că toată săptămâna Cosmin a avut ceva de comentat în casă la adresa lui, însă la cele auzite, Cosmin a negat totul și că nu ar fi fost vorba de o astfel de situație.

Robert i-a mai spus că cel mai bine s-ar fi bucurat în timpul săptămânii de relația lui cu Ștefania și că nu trebuia să își dedice timpul afirmațiilor pe care le-a făcut asupra lui.

Robert: Toată săptămâna ai ținut-o pe mine.

Cosmin: Eu am ținut-o pe tine?

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Robert: Tu.

Cosmin: Cu ce?

Robert: În loc să îți vezi de relația ta cu Ștefania și să mai vezi de ea, ai stat pe mine toată săptămâna.

Cosmin:   Crezi că eu altă treabă n-am decât să vă atac pe voi?

Cosmin
Cosmin[Sursa foto: Captură KANAL D]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Discuție aprinsă în Casa Iubirii între Larisa și Virginia! Ce a deranjat-o pe Virginia: „Nu sunt adevărate. Consider că e foarte urât să spui asta.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies