Virginia a izbucnit în lacrimi după ce Roberta a zis că Robi i-a făcut avansuri. Ce mărturisiri a făcut concurenta: „A zis că dacă vrea să fie cu mine, o să fie.”

Virginia a izbucnit în lacrimi după ce Roberta a zis că Robi i-a făcut avansuri. Ce mărturisiri a făcut concurenta: „A zis că dacă vrea să fie cu mine, o să fie.”
Virginia a izbucnit în lacrimi după ce Roberta a zis că Robi i-a făcut avansuri. Ce mărturisiri a făcut concurenta: „A zis că dacă vrea să fie cu mine, o să fie.”

Virginia a izbucnit în lacrimi în urma celor aflate de la Roberta.

Roberta a deschis un subiect destul de delicat pentru Virginia, și anume că Robi a făcut niște glume în preajma ei și că i-a atras atenția că nu este un comportament tocmai normal.

Roberta: A fost puțin dubios. A făcut niște glume și nu mi s-a părut ok.

Andreea Mantea: Față de tine?

Roberta: Da.

Andreea Mantea: Ț i-a făcut avansuri?

Roberta: Oarecum. Și a zis că dacă vrea să fie cu mine, o să fie. Au fost niște chestii așa... Se tot băga. Eu vorbeam cu Patrick și el se tot băga. Nu știu, mie îmi pare rău de situație mai ales pentru Virginia pentru că eu mă pun în locul ei și chiar nu-mi place situația.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Robi a recunoscut că nu este îndrăgostit de Virginia

Virginia
Virginia[Sursa foto: Captură]

 

Citește și: Discuție aprinsă în Casa Iubirii între Larisa și Virginia! Ce a deranjat-o pe Virginia: „Nu sunt adevărate. Consider că e foarte urât să spui asta.”

Citește și: Robi, glumă nepotrivită la adresa Robertei! Cum a reacționat Virginia când a văzut imaginile: „Nu mi-a plăcut expresia. Ea în sine ar putea fi spusă de un băiat singur.”

Virginia a izbucnit în lacrimi și nu i-a venit să creadă în momentul în care a auzit-o pe Roberta spunând că Robi i-a recunoscut că nu este îndrăgostit. Roberta a mai adăugat că iubitul Virginiei a spus că o va aștepta cât este nevoie și dacă își dorește cu adevărat să fie cu ea, va fi.

Virginia nu înțelege toată această situație.

Robi
Robi[Sursa foto: Captură Video]

Andreea Mantea: Ți-a spus că dacă vrea să fie cu tine, va fi cu tine?

Roberta: Da. Că are răbdare și...

Virginia: Nu înțeleg prea bine.

Roberta: Nici eu nu înțeleg prea bine.

Nu știu ce a vrut să facă.  Au făcut niște tachinări, se tot băga între mine si Patrick și i-am explicat că nu e ok ce face. Că el îmi spunea mie că nu nici eu nu sunt asumată. Cu ce să fiu asumată? El s-a referit la modul că sunt între Ștefan și Patrick, dar i-am spus dacă el e sincer cu el. Atunci mi-a zis că nu e îndăgostit de Virginia și nu este sigur de ceea ce vrea.
Și l-am întrebat de ce a intrat într-o relație cu ea, de ce nu a intrat într-o cunoaștere.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Discuție aprinsă în Casa Iubirii între Larisa și Virginia! Ce a deranjat-o pe Virginia: „Nu sunt adevărate. Consider că e foarte urât să spui asta.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies