Discuție aprinsă între Virginia și Robi, după remarca lui Robi din timpul relației cu ea. „Nu o compari pe gagică-ta cu alta și mai și spui că aia arată mai bine. Tu ești zdravăn?”

Discuție aprinsă între Virginia și Robi, după remarca lui Robi din timpul relației cu ea. „Nu o compari pe gagică-ta cu alta și mai și spui că aia arată mai bine. Tu ești zdravăn?”
Discuție aprinsă între Virginia și Robi, după remarca lui Robi din timpul relației cu ea. „Nu o compari pe gagică-ta cu alta și mai și spui că aia arată mai bine. Tu ești zdravăn?”

Robi și Virginia au avut o discuție aprinsă despre remarca făcută de Robi în timpul relației.

Robi și Virginia au ales să meargă pe drumuri separate, însă asta nu înseamnă că Virginia a trecut peste gestul făcut de Robi în timp ce se afla într-o relație cu el. Cei doi au avut o discuție aprinsă pe tema gestului făcut de fostul ei partener, iar aceasta s-a arătat foarte deranjată de felul în care a făcut comparație între ea și Roberta.

Robi: Am greșit acolo, că eram într-o relație, ai dreptate.

Virginia: Eu, într-o relație, nu există, poate să vină....Eu te văd cel mai frumos, dacă sunt cu tine. Poate la început nu te văd așa, dar după te văd. De aceea am și spus că nu mai am ochi pentru altcineva. Vezi doar omul ăla. Înțeleg că n-a fost aceeași chestie la tine, dar nu o compari pe gagică-ta cu alta și mai și spui că aia arată mai bine.

Tu ești zdravăn?

Robi: Am zis că e mai pe gustul meu.

Virginia: Păi pentru tine arată mai bine, că pentru alții nu arată mai bine, arăt eu, pentru unii ea. Fiecare bărbat are un tipar de femeie și e normal, dar nu spui asta într-o relație.

Robi: Da, am greșit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Virginia îi urează lui Robi să fie fericit în următoarea relație

Citește și: S-a îndrăgostit Julia de Robi? De ce nu vrea acesta să se apropie de ea și vrea să rămână doar prieteni. „Mi-e frică să nu o dezamăgesc.”

Robi și Virginia
Robi și Virginia[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ștefania i-a dezvăluit lui Patrick un secret: „Eu țin minte că am avut la început o situație în care am zis că vreau să te cunosc și tu nu ai vrut.”

Virginia a mai ținut să îi atragă atenția că în momentul în care se află într-o relație nu ar trebui să facă astfel de comparații, iar faptul că era interesat de ce gen preferă fetele care intrau în casă,  a făcut-o să o enervezi la culme.

Virginia: Să fii sănătos. La orice „e genul meu, sunt genul tău”. Dar ce te interesează?

Robi: Haide, lasă-mă. Vorbesc serios.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Virginia: Cum „haide lasă-mă”, cu ar fi să intre un băiat, când eu, într-o relație întreb „auzi, eu aș fi genul tău? Păi ce mă interesează dacă aș fi genul lui sau nu?

Robi: Nu știu.

Virginia: Ca să vezi.  Nu mai stau ca să fac conversație.

Nu mai stau să-ți enumăr astea. Oricum, eu îți doresc să fii fericit lângă persoana potrivită. Te uiți așa la mine și îmi vine să râd. Dacă este Roberta, vă doresc tot binele din lume, am spus că vă potriviți. Și fizic cred că e genul tău, mai cum îți place ție, la caracter e mai cum îți place ție. Dacă nu cu Roberta, pentru fiecare este cineva în lumea asta.

Roberta
Roberta[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies