Ștefania i-a dezvăluit lui Patrick un secret: „Eu țin minte că am avut la început o situație în care am zis că vreau să te cunosc și tu nu ai vrut.”

Ștefania i-a dezvăluit lui Patrick un secret: „Eu țin minte că am avut la început o situație în care am zis că vreau să te cunosc și tu nu ai vrut.”
Ștefania i-a dezvăluit lui Patrick un secret: „Eu țin minte că am avut la început o situație în care am zis că vreau să te cunosc și tu nu ai vrut.”

Patrick și Ștefania au discutat despre o posibilă cunoaștere între ei doi.

În urma unei provocări, fetele din „Casa Iubirii” i-au dezvăluit câte un secret lui Patrick. Atunci când a venit rândul Ștefaniei, dezvăluirea sa l-a luat prin surprindere pe concurent.

Citește și: Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”

Ștefania i-a dezvăluit lui Patrick un secret
Ștefania și Patrick [Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”

Ștefania: Dacă tot ești tu aici, o să spun despre tine. La un moment dat, la început, mi-a trecut prin cap că aș putea fi interesată de o posibilă cunoaștere cu tine.

Patrick: Și ce te-a făcut să nu mai fi?

Ștefania: Atitudinea ta nu prea este genul meu.

Patrick: Față de?

Ștefania: În general, cum te comporți. Nu știu, ești foarte...

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Patrick: Glumeț?

Ștefania: Da, și cu alte fete.

Patrick: Păi bun, dar atunci când tu voiai treaba asta, eu eram la fel?

Ștefania: Da.

Patrick: Interacționam cu toate așa? ”, au discutat cei doi concurenți.

Ce a împiedicat-o pe Ștefania să aibă o cunoaștere cu Patrick?

Ștefania i-a dezvăluit lui Patrick un secret
Ștefania [Sursa foto: Instagram]

La rândul său, Patrick i-a dezvăluit Ștefaniei că și el era interesat de o posibilă cunoaștere cu ea, însă concurenta l-a refuzat la momentul respectiv. Întrebată care a fost adevăratul motiv pentru care l-a refuzat pe Patrick, Ștefania a precizat că la momentul respectiv realizase deja că este îndrăgostită de Cosmin.

Ștefania: Da.

Patrick: Da, dar și eu am spus la un moment dat că ai fi o posibilă cunoaștere pentru mine.

Ștefania: Știu.

Patrick: Și nu ai reacționat.

Ștefania: Nu, mie mi-a trecut așa prin gând, dar nu.

Patrick: Eu țin minte că am avut la început o situație în care am zis că vreau să te cunosc și tu nu ai vrut.

Ștefania: Pentru că am descoperit la Cosmin că este făcut pentru mine și nu am mai văzut altceva.

Patrick: Bravo .”, au mai discutat cei doi concurenți.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Julia, în lacrimi în Casa Iubirii! Concurenta își dorește să plece acasă. Robi nu se consideră vinovat de lacrimile Juliei: „Niciodată nu i-am promis. Nu ne-am făcut promisiuni unul altuia.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies