Divorț bombă în showbiz! Și-au spus adio, după 10 ani de căsnicie

Divorț bombă în showbiz! Și-au spus adio, după 10 ani de căsnicie
Divorț bombă în showbiz! Și-au spus adio, după 10 ani de căsnicie

Cei doi actori au decis să se despartă, după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. De ce s-a ajuns la această ruptură între cei doi.

Divorț neașteptat la Hollywood. După un mariaj de numai 10 ani, doi actori extrem de îndrăgiți de publicul din România se despart.

Megan Fox și Brian Austin Green au decis să o ia pe drumuri diferite, în ciuda faptului că au trei copii împreună. Actorul din serialul „Beverly Hills 90210” și actrița din seria „Transformers” au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și nimeni nu credea că se va ajunge la acest moment dificil.

„O voi iubi mereu”, a spus actorul în vârstă de 46 de ani, care a explicat că pur și simplu s-au distanțat din ce în ce mai mult la finalul anului trecut, atunci când Megan a fost plecată la filmări în altă țară.

Divorț bombă în showbiz! Și-au spus adio, după 10 ani de căsnicie
Divorț bombă în showbiz! Și-au spus adio, după 10 ani de căsnicie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Divorț bombă în showbiz! Divorțează după cinci ani de mariaj

 

Green, care are trei copii cu Fox, a mai spus în cadrul unui podcast, că vrea în continuare să petreacă vacanțe în familie și să se concentreze pe educația celor mici.

Citeste si: Un nou divorț zguduie showbizul autohton! Motivele pentru care Nick Chișiu și Ioana Chișiu nu mai formează un cuplu: „Un bărbat mai tânăr...”

„A fost prietena mea cea mai bună timp de 15 ani și nu vreau să pierd acest lucru”, a adăugat Brian Austin Green.

Megan, surprinsă în preajma unui bărbat cunoscut

Despărțirea celor doi a survenit la scurt timp după ce în mediul online au apărut mai multe imagini cu Megan Fox și cu rapperul Machine Gun Kelly, nimeni altul decât colegul de platou al actriței în producția „Midnight in the Swichtgrass”, însă Green a declarat că cei doi sunt numai prieteni în acest moment, potrivit Hollywood Reporter.

Citeste si: Anda Adam și Sorin Andrei divorțează? Primele semne că relația lor s-a încheiat

Însă actorul a reușit să alimenteze zvonurile că se desparte de Megan cu mult înainte de anunț, după ce a fost surprins în aceleași locuri în care soția sa se ducea cu rapperul.

Megan și Brian s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în anul 2006, apoi s-au despărțit în anul 2009 și s-au căsătorit în 2010, în Hawaii.

În anul 2015, cei doi au fost la un pas de divorț, însă au renunțat la acest pas rapid.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Un nou divorț zguduie showbizul autohton! Motivele pentru care Nick Chișiu și Ioana Chișiu nu mai formează un cuplu: „Un bărbat mai tânăr...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies