Divorțul anului, Pepe și Raluca au decis să se separe. Ce spune Oana Zăvoranu?

Divorțul anului, Pepe și Raluca au decis să se separe. Ce spune Oana Zăvoranu?
Divorțul anului, Pepe și Raluca au decis să se separe. Ce spune Oana Zăvoranu?

Este o despărțire total neașteptată în showbiz-ul romanesc, ceea ce considerăm cu toții un cuplu de aur care a rezistat atât de mulți ani, iată că a venit și rândul lor să se separe. Conform declarațiilor făcute până acum, se pare că Raluca a fost cea care a decis să meargă pe un drum separat, iar Pepe a precizat că nu mai locuiește cu soția sa de două săptămâni.

Divorțul anului, Pepe și Raluca au decis să se separe. Ce spune Oana Zăvoranu? Este o despărțire total neașteptată în showbiz-ul romanesc, ceea ce considerăm cu toții un cuplu de aur care a rezistat atât de mulți ani, iată că a venit și rândul lor să se separe. Conform declarațiilor făcute până acum, se pare că Raluca a fost cea care a decis să meargă pe un drum separat, iar Pepe a precizat că nu mai locuiește cu soția sa de două săptămâni.

Divorțul anului, Pepe și Raluca au decis să se separe. Ce spune Oana Zăvoranu?
Divorțul anului, Pepe și Raluca au decis să se separe. Ce spune Oana Zăvoranu?

Ce declară Oana Zăvoranu

La scurt timp după anunțul divorțului, Oană Zavoranu a explodat pur și simplu. Vedeta a făcut o postare pe contul său de socializare, prin care și-a șocat fanii. Iată ce a declarat vedeta:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. S-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis: Băi, Oana.

Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate. Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi. Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Doamne, să nu se mai ceartă. Să se împece. Să nu mai fuge de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții.
Și să se împece. Ăsta este mesajul meu!”, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă divorțează, după 8 ani! Ce i-a făcut artistul în urmă cu 8 ani

Declarațiile acesteia nu se opresc aici. Fosta soție a lui Pepe susține că nu este deloc impresionată de divorțul celor 2 și nu s-a putut abține să nu îl umilească crunt pe Pepe, în stilul ei caracteristic, aceasta declarând :”Stai jos, nota 4”.

  



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies