Divorţul momentului! Paula Seling a divorţat după 17 ani de căsnicie! Managerul artistei: „Da, este adevărat”

Divorţul momentului! Paula Seling a divorţat după 17 ani de căsnicie! Managerul artistei: „Da, este adevărat”
Divorţul momentului! Paula Seling a divorţat după 17 ani de căsnicie! Managerul artistei: „Da, este adevărat”

Paula Seling în vârstă de 43 ani a divorţat în secret de cel care i-a fost alături aproape două decenii.

Paula Seling a avut mereu o viaţă privată ţinută departe de ochii presei. Artista a divorţat în secret, iar confirmarea a venit chiar din partea managerului artistei.

Paula Seling a divorţat

Citeste si: ,,Mi-e foarte greu să vorbesc”. Paula Seling, despre motivul pentru care nu a avut un copil până la vârsta de 43 de ani

Citeste si: Călin Doboş a murit! Medicul estetician al vedetelor a trecut în nefiinţă!

Şatena şi Radu Bucura, managerul ei, au format un cuplu timp de 17 ani. În anul 2005 păşeau în fata Stării civile pentru a-şi uni destinele. Cei doi au luat-o pe drumuri separate şi puţini au ştiu că evenimentul a avut loc. Prietenii apropiaţi au păstrat secretul în privinţa divorţului lor. 

Se pare că Paula Seling, deja are un alt manager care îi gestionează activitatea profesională. Cristian Stan este cel care a spus că vestea este adevărată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Reporter:  „Practic, de la divorț, Radu nu se mai ocupă de Paula Seling, corect?”

Noul manager al  Paulei Seling, Cristian Stan:  „Da, este adevărat, corect.”, notează  Click!

De asemenea, fără a da detalii despre divorțul celor doi, Radu Bucura a mărturisit:

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei.

În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru aceeași sursa.

Apropiații artistei au precizat că Paula Seling şi Radu Bucura nu se mai înțelegeau în ultima perioadă. Tensiunea din cuplu a fost cea care a făcut ruptura dintre cei doi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Paula Seling

Citeste si: Cum prevenim răcirea relației de cuplu. „Nu știm să gestionăm o relație pe termen lung”

paula seling a divortat

Paula Seling a vorbit despre copii

Citeste si: Cine este Daniel, tatăl copilului Danielei Crudu. „E potrivit pentru mine”

Paula Seling s-a născut în data 25 decembrie 1978, la Baia Mare.

Artista a absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. În anul 2010 a obținut locul 3 la Eurovision.

“Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja și de a ne ptroteja relația este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți.

Ci pur și simplu că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu și vom fi pregătiți, atunci va fi.” a declarat Paula Seling pentru o emisiune tv.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum prevenim răcirea relației de cuplu. „Nu știm să gestionăm o relație pe termen lung”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies