"Doamne cat de bronzată ești !" Cum arată Andreea Mantea în costum de baie. Vedeta a făcut senzație pe rețelele de socializare

"Doamne cat de bronzată ești !" Cum arată Andreea Mantea în costum de baie. Vedeta a făcut senzație pe rețelele de socializare

Andreea Mantea este o mamă fericită și se bucură din plin de această vara. Vedeta a postat pe rețelele de socializare fotografii din excursia din Grecia, unde a fost alături de fiul ei, David. Prezentatoarea TV s-a plimbat cu yacht-ul și s-a simțit foarte bine.

Andreea Mantea și-a ales foarte bine costumul de baie, deoarece a atras privirile tuturor fanilor, iar vedeta a primit numai complimente. Vedeta trăiește clipe de vis, iar acest aspect se poate observa foarte ușor din fiecare fotografie pe care o împărtășește cu internauții.

Andreea Mantea, poze de excepție din Grecia

Andreea Mantea, poze excepționale în vacanța din Grecia
Andreea Mantea, poze excepționale în vacanța din Grecia[Sursa foto: Instagram]

În pozele pe care vedeta le-a postat pe rețelele de socializare, poartă un costum de baie de un albastru pătrunzător, care nu are cum să nu iasă în evidență, iar internauții i-au făcut doar complimente frumoasei

prezentatoare TV.

Vedeta se afla pe un yacht, iar costumul ei de baie, de aceeași culoare cu marea, a ieșit foarte bine în evidență. Andreea Mantea a postat o serie de fotografii excepționale, unde și-a încântat fanii cu frumusețea ei.

Comentariile au început sa curgă in dreptul pozelor postate de prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii:

"Andreea ești o frumoasă! Doamne cat de bronzată ești!!! Ce frumoasă ești!!!  Vacanță frumoasă chiar îți trebuia după atâta muncă și stres. 

Ai grijă de tine văd că ești singură, pe prinț l-ai lăsat cu mamaia!!!! Multă SĂNĂTATE!" i-a scris o admiratoare Andreei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andreea Mantea, moment greu: „A căzut din mașină”. Prezentatoarea TV nu l-a putut salva

Citeste si: Andreea Mantea, incident neobișnuit în trafic. Ce a pățit vedeta: ”De unde să-i dau?”

Andreea Mantea, poze excepționale în vacanța din Grecia
Andreea Mantea, poze excepționale în vacanța din Grecia[Sursa foto: Instagram]

Ce a spus vedeta despre fiul ei, David

Fotografiile de pe yacht au avut peste 25.000 de aprecieri. Andreea Mantea a mai postat o serie de fotografii unde purta o altă ținută pe o plajă din Grecia. De această dată, prezentatoarea TV a vrut să scoată în evidență că fotograful este unul foarte bun, lăudându-l pe David.

„Nu ca vreau sa mă laud, dar am un băiat tare priceput! Pozele astea sunt făcute de el.

Nu sta la discuții când îl rog să îmi facă poze. Ia tel, poc, poc și în 2 min a terminat. Și parcă este și priceput! Eu în schimb …”, a mărturist vedeta pe pagina ei de Instagram.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare de la noi și are vârsta de 35 de ani. În podcastul Ilincăi Vandici, vedeta a precizat care este secretul siluetei sale. Gazda emisiunii „Casa Iubirii” a spus că Theta Healing a fost salvarea ei.

„Consider că asta mi se potrivește cel mai bine, asta a dat roade și asta fac.

Dacă spun că am slăbit prin Theta Healing, că mi-am dorit, nu o să mă creadă nimeni. Dar real, asta s-a întâmplat. Înainte luam salată să pot să slăbesc, să scap de câteva kilograme și mă îngrășam, rețineam apă, se umfla organismul, crăpa pielea pe mine ”, a declarat Andreea Mantea. 

Citeste si: „Avea ochiul aproape scos”. Cum a reacționat Andreea Mantea, după ce fiul ei a venit bătut de la școală

 


Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

David Mantea vrea un cadou uriaș pentru ziua lui de naștere: „Deja m-a scos din sărite”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies