Doi foști concurenți de la Puterea dragostei, prima imagine de la Starea Civilă: „Nu pot să cred”

Mary și Robert de la Puterea dragostei
Mary și Robert de la Puterea dragostei

Fanii emisiunii Puterea dragostei au fost extrem de uimiți atunci când i-au văzut pe doi foști concurenți extrem de iubiți în fața Stării Civile.

Veste uriașă la Puterea dragostei. În plină de pandemie, doi foști concurenți i-au surprins pe toți fanii atunci când s-au lăsat fotografiați în fața ofițerului de la Starea Civilă.

După un început de relație sinuos, Mary și Robert și-au dat seama că nu pot sta unul fără celălalt, așa că au părăsit casa Puterea dragostei în același timp și s-au mutat împreună. De Revelion, Robert a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție pe Mary, care a fost extrem de emoționată de gest și a spus „da”, în fața tuturor celor dragi lor.

Citeste si: Anunțul disperat al fostului iubit al Andreei Mantea, în plină pandemie de coronavirus: „Nu de gripă, ci de foame o să murim!”

Iar surpriza cea mare a fost fost când Mary și Robert au postat o imagine emoționantă pe pagina lor de socializare. Toată lumea a început să îi felicite pentru acest lucru, însă Mary a explicat situația imediat.

Dacă mulți au crezut că Mary a devenit soția lui Robert, ei bine, cununia civilă mai are de așteptat, iar fotografia a fost realizată atunci când ei au fost martori pentru un alt cuplu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca a părăsit emisiunea Puterea Dragostei în lacrimi, după o ceartă acidă cu Livian: „Atitudinea ta mi-a pus capac!”

Mary și Robert de la Puterea dragostei, la Starea Civilă
Mary și Robert de la Puterea dragostei, la Starea Civilă

Cum au reacționat prietenii celor doi

De altfel, multe persoane au fost induse în eroare de buchetul de pe masă, așa că Mary a decis să lămurească lucrurile:

„Nu pot să cred, că nici tu nu îți dai seama că suntem martori 🤣🤣🤣🤣 Avem buletinele în mână băăăă. Cum sa fac eu cununie fără sa anunț?”, i-a răspuns Mary fostei sale colege, Thalida, cu care a legat o relație frumoasă de prietenie.

Citeste si: Cum sfidează Jador si Culita Sterp legea! Mega-petrecere în pandemie. VIDEO

Și Andreea Ghinescu, dar și Plușica au fost uimite să vadă imaginea de la Starea Civilă și i-au urat casă de piatră, însă fosta concurentă le-a explicat tuturor ce se întâmplă, de fapt.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ella de la Puterea dragostei, declarații șoc despre părinții lui Jador! ”Ar trebui să îl lase să decidă singur în viață”!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies