Doi îndrăgostiţi au făcut amor în mașină până au murit. Poliţiştilor li s-a făcut rău când i-au găsit

Doi îndrăgostiţi au făcut amor în mașină până au murit. Poliţiştilor li s-a făcut rău când i-au găsit
Doi îndrăgostiţi au făcut amor în mașină până au murit. Poliţiştilor li s-a făcut rău când i-au găsit

O femeie și un bărbat din Pennsylvania au murit după ce au întreținut relații sexuale în mașina parcată în garaj, fără să oprească motorul.

Sexul în mașină s-a dovedit o experiență fatală pentru doi americani, ambii în vârstă de 40 de ani. Keith Payton și Salina Johnson au parcat mașina în garaj, pentru a se feri de priviri indiscrete, dar au lăsat motorul pornit, iar astfel au murit intoxicați cu gaz de eșapament, scrie pennlive.com.

Citeste si: Un pastor filmat cum a „înviat” un mort este cercetat penal. VIDEO ŞOCANT

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica la un an de la primul sezon Exatlon!”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV

Citeste si: O femeie gravidă visa în fiecare noapte oameni morți. În timpul operației de cezariană, medicii au rămas stană de piatră: "Dumnezeule, trebuie să filmez asta"!

 

De asemenea, anchetatorii au dezvăluit că în mașină a fost găsită și marijuana.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost descoperite de un prieten al fratelui bărbatului.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Răzvan Ciobanu era terorizat în permanență: ”Sunt 3 oameni care mă amenință, dar nu vreau să dau nume”! În ianuarie, aceștia i-ar fi spart atelierul și i-ar fi furat bunuri de mii de euro DEZVĂLUIRI

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies