Doinița Oancea, dezvăluiri despre viața sa amoroasă: „Să rămână un secret”

Doinita Oancea despre copii
Doinita Oancea isi doreste copii

Ce spune Doinița Oancea despre viața sa amoroasă. Are sau nu un iubit frumoasa actriță?

După ce s-a despărțit de iubitul său, Doinița Oancea a preferat să fie mult mai discretă în legătură cu viața sa personală.

Frumoasa actriță nu a negat, însă nici nu a vrut să spună dacă are sau nu un iubit. În plus, vedeta a dezvăluit și cum trebuie să arate bărbatul ideal pentru ea, după ce mai multe relații au eșuat.

„Eu nu vorbesc despre acest subiect.

Vreau să rămână un secret. Dacă iubesc sau nu pe cineva, o să aflați de la mine, dar când o să vreau eu să se stie acest aspect.(...)", a declarat Donița Oancea în cadrul unei emisiuni TV.

În plus, Doinița Oancea a dezvăluit că tot ceea ce contează într-o relație sunt chimia, resprectul și iubirea dintre cei doi parteneri.

Citeste si: Doinița Oancea, pregătită pentru o nouă relație? "Ar trebui să ne cunoaștem"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

„Nu mi-am creat un bărbat ideal, dar știu că trebuie să fie afectuos, și sincer sa vorbim pe aceeasi limba pentru că fieare vine si vorbeste in urma experiențelor și a traumelor trăite. Toti suntem tecuti prin multe si este important cum comunicam, ce ne spunem. Trebuie să avem foarte multă atentie reciproca și iubire, bineînțeles! Relația este un organism viu, ce trebuie întreținut.(...)",

a declarat Doinița Oancea într-o emisiune TV.

Doinita Oancea iubit
Doinita Oancea a vorbit despre iubitul ei[Sursa foto: Instagram]

Doinița Oancea despre copii

Cel mai mare regret al frumoasei vedete este că nu a reușit să devină mamă până la vârsta de 39 de ani, însă a zis că își dorește să aibă cel puțin un copil.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Doinița Oancea iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a furat inima?

„Eu sunt mămoasă de fel. Sunt foarte mămoasă și cred că e o chestie pe care am moștenit-o de la mama mea. Ea are un soi de grijă excesivă vizavi de mine și de toți oamenii pe care îi iubește și cumva, din păcate, am simțit că o dezvolt și eu și mă comport ca atare cu persoanele pe care le iubesc.

Doinita Oancea
Doinita Oancea si-ar dori cel putin un copil[Sursa foto: Instagram]

Eu sunt genul de persoană familistă. Poate că singurul lucru pe care l-am făcut și n-aș zice și nu o să zic niciodată greșit, dar n-am avut timp să mă gândesc foarte mult la familie. Tot timpul m-am gândit, dar poate nu m-am dus pe drumul acela de a și da drumul lucrurilor mai departe să se întâmple pentru că am fost ocupată.

N-am fost niciodată în relații de scurtă durată. Da, mă văd cu copil. Cel puțin unu, doi. Nu simt că cam 39 de ani”, a mai spus Doinița Oancea în cadrul unui interviu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Silvio Berlusconi se pregătește de nuntă la 85 de ani! Cine este norocoasa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies