Doinița Oancea, pregătită pentru o nouă relație? "Ar trebui să ne cunoaștem"

doinita oancea relatie
Doinița Oancea primește propuneri din partea bărbaților în fiecare zi

Doinița Oancea s-a despărțit de iubitul ei după aproape șase ani de relație. Este vedeta pregătită să aibă un nou partener în viața ei?

Doinița Oancea și Adrian Călin s-au despărțit după aproape șase ani de relație, atunci când toată lumea credea că cei doi vor merge împreună spre altar. Acum, vedeta mărturisește dacă este pregătită pentru o nouă etapă în viața ei.

Doinița Oancea, pregătită pentru o nouă relație?!

Doinița Oancea mărturisește că nu s-a despărțit de Adrian Călin din cauza infidelităților, ci a diferențelor de gândire în care se aflau la momentul respectiv.

„Lucrurile erau bune și funcționale, însă mie îmi lipsea ceva și am avut o discuție și o întorsătură. Nu despre asta e vorba (n.r. căsătoria). Nu ne-am plictisit. Nu am pe ce să pun degetul exact. E un om foarte bun cu care am putut să funcționez 5 ani și jumătate.

Citeste si: Paul de la Puterea Dragostei a aflat sexul copilului! Fetiță sau băiețel?!

doinita oancea relatie
Doinița Oancea nu își dorește o relație la momentul actual[Sursa foto: Instagram Doinita Oancea]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ar fi normal să nu vorbesc lucrurile astea la televizor. Să spunem că evoluăm diferit. Niciodată să nu spui niciodată că mai știu cazuri de oameni care s-au regăsit după 20 de ani, dar momentan nu.”, a mărturisit Doinița Oancea.

Doinița Oancea mărturisește că primește avansuri în fiecare zi din partea bărbaților, dar mai mult în mediul online, căci așa este la modă în zilele acestea.

Cu toate că este admirată de fani, Doinița nu dă curs propunerilor venite din partea internauților și așteaptă momentul potrivit pentru a începe o nouă relație.

Citeste si: Doinita Oancea, vacanta de vis in sudul Italiei. Actrita a vizitat cea de-a doua asezare omeneasca din lume

„Nu avem din astea, eu și cu cealaltă personalitate a mea nu avem din astea cu să fie înalt.

Nu prea funcționează la mine cu Inbox-ul, nu a funcționat niciodată. Ar trebui să ne cunoaștem în alte împrejurări", spune Doinița Oancea.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

doinita oancea despre relatie
Doinița Oancea spune că nu s-a despărțit de iubitul ei din cauza infidelităților[Sursa foto: Instagram Doinita Oancea]

Doinița Oancea spune că la momentul actual este concentrată pe altceva și nu îi stă gândul la o nouă relație pe care s-o înceapă.

„Este cu lucruri separate, fiecare în treaba lui. Da, dar și ce? Vor mai fi. Nu sunt pregătită, focusul meu e acum pe altceva. De exemplu trebuie să mă ocup de colecția mea care va ieși la finalul lunii ăsteia.

Am chestii pe care trebuie să le fac.
Am avut și o situație cu ai mei acasă. Sunt de părere că lucrurile se vor întâmpla cum trebuie. Uite, am un plan și discutam cu prietenii mei și voiam să facem un beach bar. Scot mesele, dansez pe ele, bag oamenii înăuntru, am un prieten care dă băuturi gratis. E o idee, eu iubesc marea”, povestește Doinița Oancea.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ioana Tufaru s-a despărțit de soțul ei?! "Tocmai din motivul acesta..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies