Doliu în lumea televiziunii! O vedetă a murit într-un teribil accident! Avea doar 35 de ani

Doliu în lumea televiziunii! O vedetă a murit într-un teribil accident! Avea doar 35 de ani
Doliu în lumea televiziunii! O vedetă a murit într-un teribil accident! Avea doar 35 de ani

O cunoscută prezentatoare TV și-a pierdut viața într-un teribil accident TV.

Doliu în lumea televiziunii, după ce o cunoscută prezentatoare TV și-a pierdut viața la numai 35 de ani. Emily Hartridge și-a pierdut viața în urma unui teribil accident. Vedeta avea numai 35 de ani, iar vestea că Emily nu mai este i-a șocat pe toți fanii săi.

Citeste si: La plajă, în pas cu moda. Ce accesorii nu trebuie să lipsească niciodată

Accidentul care a avut loc în sudul Londrei a fost anunțat pe contul de instagram al vedetei. Prezentatoarea TV Emily Hartridge a fost ucisă într-un accident tragic cu scuterul. Ea a fost implicată într-o coliziune cu un camion, în timp ce mergea pe un scuter electric, în apropierea casei sale din Battersea, situat în sudul Londrei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Emily a devenit cunoscută pe YouTube

Emily a devenit cunoscută în lumea întreagă în urmă cu șapte ani, fiind una dintre persoanele devenite celebre datorită filmulețelor încărcate pe Youtube.

Aceasta a încărcat mai multe videoclipuri sub denumirea „Ten Reasons Why ...” care au avut o viziune comică asupra vieții moderne, iar în scurt timp, după ce filmulețele sale au început să strângă milioane de vizualizări, Emily a început să prezinte emisiuni de televiziune, precum „4OD’s Oh Sh*t I’m 30”.

De asemenea, Emily a avut ocazia să le ia interviuri unor mari actori, precum Eddie Redmayne și Hugh Jackman.

Citeste si: Lavinia Pîrva, prima apariție TV după ce a născut! Vedeta a vorbit despre sarcină! Cum e viața ei și a lui Ștefan Bănică Jr. de când micuțul Alexandru a venit pe lume

„Inima mea este alături de familia lui Emily”, a scris prezentatoarea TV Davina McCall, atunci când a aflat despre tragedie.

„A schimbat viața atâtor oameni în bine și este greu să ne imaginăm viața fără ea. A fost o persoană extrem de specială”, se arată în anunțul trist de pe pagina sa de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Hartridge (@emilyhartridge) on



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Șoc, nunta Biancăi Dragușanu cu Victor Slav a fost regizată? Care este adevărul? Ce spune Cătălin Botezatu despre evenimentul de acum șase ani!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies