La plajă, în pas cu moda. Ce accesorii nu trebuie să lipsească niciodată

La plajă, în pas cu moda. Ce accesorii nu trebuie să lipsească niciodată
La plajă, în pas cu moda. Ce accesorii nu trebuie să lipsească niciodată

Cand vine vorba de mers la plajă, tinerele vor sa fie in pas cu moda. Iată ce accesorii se poartă anul acesta, pentru a avea o aparitie de senzatie la malul marii sau la piscină.

Vedetele internetului dau tonul in materie de moda la plaja. Retele de socializare sunt pline de poze cu influenceri care poarta tot felul de accesorii cand merg la malul marii sau la piscina.

Lanturile, bratarile si cerceii supradimensionati sunt in voga anul acesta, iar culorile vedeta sunt auriul stins si tonurile fine.

ALIN GALATESCU, designer vestimentar: In sensul de grej, bej, un sidef, un gold stins sau ajuns pana la un vernil piatra de mina.

Putem cobori in zona colierelor, coliere cumva amerindiene, daca ne uitam prelucrarile sunt foarte urbane. Intervine si o pana de paun care nu are nicio treaba cu amerindienii.

ALIN GALATESCU: Avem versiunea si pentru iubitorii cum spuneam alb rosu albastru in zona traditionala dar acum este accesoritzata cu elemente surpriza.

Si atunci cand vine vorba de coafurile pentru plaja, anul acesta se folosesc clame mari colorate sau cu perle.

Citeste si: Cum arată cu adevărat inelul de logodnă a lui Brigitte! S-a văzut abia acum, la nunta cu Florin Pastramă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Accesoriile mici de tip breloc sunt si ele foarte cautate de tinerele care iubesc sa stea la plaja si foarte apreciate de catre criticii de moda.

Palariile nu ies nici ele din calcul mai ales ca au si rolul de a ne proteja de razele puternice ale soarelui.

Si gentile pentru plaja au rolul de a ne scoate in evidenta.

ALIN GALATESCU: Noutatile sunt zona de translucid sau zona realmente de transparent. Sunt perfecte si pe zona de elegant, si pe zona de zi de soare intens, dar in acelasi timp si de zona de piscina in sensul de bronzat, dar si in zona de pool party.

Asadar daca vreti sa aratati ca o vedeta si sa fiti in centrul atentiei, accesoriile sunt cheia succesului.

Vezi video pe stirilekanald.ro

 

Citeste si: Despărțire șocantă la Exatlon! După nouă ani, Ciprian Silași i-a spus "ADIO" iubitei! Totul a fost ținut secret până acum!

ALIN GALATESCU: Accesoriile din acest sezon fac mai mult decat atat.

Te transforma intr-o vedeta intelectuala, o vedeta sofisticata, o vedeta rafinata.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Metoda şocantă pe care tot mai multe femei o folosesc pentru a-şi opri menstruația. Medicii avertizează: ”Vă poate ucide!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies