Despărțire șocantă la Exatlon! După nouă ani, Ciprian Silași i-a spus "ADIO" iubitei! Totul a fost ținut secret până acum!

Despărțire șocantă la Exatlon! După nouă ani, Ciprian Silași i-a spus
Despărțire șocantă la Exatlon! După nouă ani, Ciprian Silași i-a spus "ADIO" iubitei! Totul a fost ținut secret până acum!

Ciprian Silași s-a separat de Diana, femeia care i-a dăruit un băiețel

ȘOC în showbiz! Ciprian Silași, unul dintre cei mai apreciați ”războinici” de la Exatlon, și, totodată, un îndrăgit cântăreț de muzică populară din zona Sibiului, a ajuns la finalul legăturii sale amoroase cu Diana Romanesse!

Citeste si: Ce spune Laura Cosoi despre relația pe care Smiley o are cu Gina Pistol

Ciprian și Diana au trăit o poveste de dragoste mai bine de nouă ani și au împreună un băiețel de opt ani, Mladin, pe care ambii îl iubesc ca pe ochii din cap! ”Este viața mea, nu pot să

concep să nu îl văd, nici măcar o zi! Perioada în care am stat fără el în Republica Dominicană a fost cea mai grea pentru mine”, avea să spună Silași la întoarcerea din show-ul de supraviețuire.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ciprian Silași a pus capăt relației cu iubita! ”Războinicul” a plecat de acasă!

Zvonurile că Ciprian Silași a pus capăt relației cu iubita au apărut în urmă cu ceva vreme, însă ele au prins contur odată cu lansarea piesei ”Crenguță de lemn uscat”, în versurile căreia fostul ”războinic” lasă să se înțeleagă că s-a despărțit de partenera sa de viață! De alfel, surse din preajma artistului susțin că el și Diana s-ar fi separat încă din luna februarie, însă ambii au preferat să păstreze discreția și să nu facă nimic public.

Cu toate acestea, se pare că Silași ar fi plecat din casa în care a locuit cu mama copilului său și s-ar fi mutat într-unul din apartamentele pe care le deține în Sibiu.

Citeste si: Eros Ramazzotti divorțează! Ce s-a întâmplat cu celebrul artist este cumplit!

Pe de altă parte, de dragul fiului lor, cei doi au fost văzuți foarte des împreună.

Motiv pentru care mulți apropiați de-ai fostului cuplu susțin că tinerii nu vor sta despărțiți la nesfârșit. Aceștia au dezvăluit că nu este prima oară când  Ciprian și Diana se separă și se tachinează. ”Am mai trecut prin astfel de probleme. De data aceasta însă a durat cel mai mult. Este singura certitudine”, au vorbit prietenii, care vor să creadă că ”războinicul” nu a pus capăt relației definitiv, ci doar temporar. 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Eros Ramazzotti divorțează! Ce s-a întâmplat cu celebrul artist este cumplit!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies