Dorian Popa, de urgență la spital! ”Încerc să...”

dorian popa, spital, urgență, dureri grave, zona genunchiului
dorian popa, spital, urgență, dureri grave, zona genunchiului

După ce a acuzat dureri grave în zona genunchiului, Dorian Popa a ajuns de urgență la spital.

După ce a manifestat dureri grave în zona genunchiului, Dorian Popa a ajuns de urgență la spital. De mai bine de o săptămână, solistul susține că are dureri foarte mari la genunchi și că nu poate să facă nici măcar activități simple, care nu necesită un nivel mare de efort, cum ar fi urcatul scărilor.

Citeste si: Imagini de senzaţie cu vila de 300.000 de euro a lui Dorian Popa! Aşa arată living-ul şi bucătăria!

În trecut, Dorian Popa s-a accidentat destul de tare la genunchi, motiv pentru care a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, iar zilele trecute durerile resimțite de faimosul solist au devenit insuportabile, așa că s-a prezentat de urgență la medic.

dorian popa, spital, urgență, dureri grave, zona genunchiului
dorian popa, spital, urgență, dureri grave, zona genunchiului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital! A acuzat dureri grave la genunchiul operat!

Deși a trecut deja printr-o intervenție chirurgicală la genunchiul problematic, Dorian Popa a fost conștient de durerile pe care aceasta le implică, așa că a decis să se lase pe mâna specialistului și s-a prezentat de urgență la ortoped.

Cu toate acestea, deși are o fire extrem de pozitivă, Dorian Popa a încercat din răsputeri să își distragă atenția de la testele și tratamentele locale aplicate de medic.

„Încerc să îmi distrag atenția de la acul cel frumos și mare al domnului doctor, uitându-mă la fel și fel de lucruri legate de construcție,” a precizat solistul.

Citeste si: Dorian Popa, în pragul disperării! Artistul a fost jefuit! Incredibil ce i-au furat hoții și unde au fost găsite obiectele

dorian popa, spital, urgență, dureri grave, zona genunchiului
dorian popa, spital, urgență, dureri grave, zona genunchiului

Mai mult decât atât, tratamentul pe care Dorian Popa îl va avea de parcurs, este unul de lungă durată, și pe lângă injecțiile administrate de doctor, Dorian va trebui să meargă și la kinetoterapeut, pentru diverse exerciții

fizice care să îi calmeze durerea și să care să nu permită împiedicarea funcționării corecte a genunchiului, odată cu trecerea timpului și după o perioadă lungă de repaus.

„Astăzi injectăm acid hialuronic și cortizon,” a mai precizat Dorian Popa, în unul din vlogurile sale, publicate pe YouTube.

Citeste si: Dorian Popa, dezvăluiri INCREDIBILE despre relația cu Alina Eremia



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Dorian Popa, dezvăluiri INCREDIBILE despre relația cu Alina Eremia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies