Dr. Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe BEAUTY: Cum trebuie prevenite ridurile tenului în mod corect

Dr. Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe BEAUTY: Cum trebuie prevenite ridurile tenului în mod corect
Dr. Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe BEAUTY: Cum trebuie prevenite ridurile tenului în mod corect

Ridurile reprezinta pliuri ale pielii care se formeaza datorita actiunii musculaturii situate imediat sub aceasta in combinatie cu scaderea proprietatilor calitative ale tegumentului. Ridurile se formeaza atat la nivelul fetei cat si in alte zone cum ar fi brate, gat, decolteu, inter si inframamar, etc, de departe cele mai suparatoare fiind cele cu localizare faciala.

Metodele de prevenire ale aparitiei ridurilor (prea timpuriu) au ca numitor comun pastrarea calitatii pielii. Mostenirea genetica are un rol important dar nu definitoriu. Factorii de mediu si modul de viata sunt determinanti in aparitia ridurilor.

Pielea este cel mai voluminos organ  al corpului uman. Este de la sine inteles ca orice stare patologica care afecteaza organismul in totalitate, va lasa urme si la nivelul pielii. Rolul esential al acestui organ este de protectie fata de factorii agresivi din exterior (frig, caldura, radiatii, umiditate, substante toxice, etc).

Tegumentul este oglinda intregului organism. Pielea sanatoasa reflecta o stare generala de sanatate. Expunerea indelungata si necontrolata la oricare dintre factorii de mediu mai sus mentionati deterioreaza calitatea pielii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sfaturile medicului estetician Adina Alberts: "Oameni buni, nu exista scuza pentru a renunta la noi insine"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies