Dr. Valeriu Gheorghiță, despre campania de vaccinare: „Vom comunica..."

dr valelriu gheorghita vaccinare anti-covid-19
Dr. Valeriu Gheorghiță vorbește despre campania de vaccinare împotriva noului coronavirus

Aproximativ 70% din populația țării va trebui să se vaccineze împotriva COVID-19 pentru a reuși să spunem stop pandemiei. Ce a declarat Dr. Valeriu Gheorghiță.

Dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, a vorbit despre demararea unei campanii la nivel național, pentru ca populația să fie informată complet în legătură cu vaccinul care va opri pandemia.

Dr. Valeriu Gheorghiță, despre campania de vaccinare

Conform declarațiilor Dr. Valeriu Gheorghiță, aproximativ 70% din populația țării va trebui să se vaccineze împotriva noului coronavirus, pentru ca pandemia să ia sfârșit.

„În momentul în care vom asigura vaccinarea a 60-70% din populația adultă, ceea ce înseamnă aproape 11 milioane de persoane, epidemia va fi pusă sub control", a declarat doctorul.

Citeste si: Alexandru Rafila, avertisment fără precedent: "Acesta este un mesaj..."

"Când se va atinge acest prag, nivelul de infectare va scădea foarte mult și se vor mai înregistra cel mult cazuri sporadice, lucru care va ridica presiunea de pe sistemul medical", a mai spus Dr.

Valeriu Gheorghiță.

campanie de vaccinare covid 19
aproximativ 70% din populația țării ar trebui să primească vaccinul COVID-19[Sursa foto: PixaBay]

De asemenea, Dr. Valeriu Gheorghiță spune că prezentarea populație în cadrul campaniei de vaccinare este esențială pentru ca procesul să fie unul de durată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De aceea, doctorul a precizat că se vor realiza campanii de informare  a populație, pentru ca toată lumea să știe adevărul despre vaccinul anti-COVID-19.

Citeste si: Detalii despre vaccinul Sputnik V: pacienții nu au voie să consume alcool 42 de zile de la administrare

"Vom comunica transparent, onest”, a declarat medicul, susținând că multe informații se găsesc deja pe site-ul vaccinare-covid.gov.ro.

În jurul datei de 20 decembrie va începe campania de informare în privința vaccinului anti coronavirus, iar pliante și informații suplimentare vor fi în farmacii, cabinete medicale, dar și pe stradă.

campanie covid 19 campanie vaccinare dr. valeriu gheorghita
medicii vor oferi toate detaliile despre campania de vaccinare împotriva COVID-19[Sursa foto: PixaBay]

Dr. Valeriu Gheorghiță a specificat că în prima etapă a vaccinării vor fi puse la dispoziție 350 de centre de vaccinare în toată țara, pentru ca personalul medical să fie imunizat.

Centrele de vaccinare din toată țara sunt verificate pentru a nu exista nicio problemă în schema de vaccin anti-COVID-19, conform declarațiilor doctorului Valeriu Gheorghiță.

Dr. Valeriu Gheorghiță susține că centrele de vaccinare nu vor fi amenajate în cabinete medicale.

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Alexandru Rafila, avertisment fără precedent: "Acesta este un mesaj..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies