"Draga mama, draga tata". Scrisoarea unui copil catre parintii lui divortati

"Draga mama, draga tata". Scrisoarea unui copil catre parintii lui divortati

Neintelegerile, conflictele si discutiile nerezolvate dintre doi adulti duc la divort, ca o consecinta fireasca, insa ce se intampla cu copiii oamenilor care se despart? Ce simt ei si ce gandesc ei despre iubire si despre relatii? Scrisoarea emotionanta a unui copil catre parintii lui divortati a facut inconjurul lumii si nu a lasat indiferent pe nimeni.

Ce simte un copil ai carui parinti se despart? Ce se va intampla cu el? Da, va avea in continuare si mama si tata! Dar cum? Iata ce a scris un copil catre parintii lui care au divortat:

"Draga mama si tata,

Stiu ca suferiti! Si eu sufar! Simt tensiunea, frica si socul pe care il traiti si voi! Chiar daca sunt mic si nu pot sa ma exprim in cuvinte despre ce se intampla cu vietile noastre, eu simt tot ce se intampla.

Mi se rupe sufletul de fiecare data cand trebuie sa renunt la unul dintre voi. Nu ma mai simt in siguranta. Va rog, nu va ganditi ca pentru mine lucrurile vor ramane la fel sau ca viata mea va fi ca inainte sau ca voi simti in continuare aceeasi iubire de la voi amandoi.

Sunt si eu o fiinta, la fel ca voi si am aceleasi nevoi, ca si voi.

Am nevoie de IUBIRE, ATENTIE, GRIJA, STABILITATE, AFECTIUNE, INTELEGERE, RABDARE, dar cel mai mult am nevoie SA FIU DORIT.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce NU stiai despre tine! Creierul tau se poate REPROGRAMA, iar rasul iti scade tensiunea

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies