„Dragilor, vreau să fac marele anunț, sunt atât de fericit, nu mai am cuvinte!” Armin Nicoară a făcut un anunț emoționant pe rețelele de socializare. Artistul este în culmea fericirii

„Dragilor, vreau să fac marele anunț, sunt atât de fericit, nu mai am cuvinte!” Armin Nicoară a făcut un anunț emoționant pe rețelele de socializare. Artistul este în culmea fericirii
„Dragilor, vreau să fac marele anunț, sunt atât de fericit, nu mai am cuvinte!” Armin Nicoară a făcut un anunț emoționant pe rețelele de socializare. Artistul este în culmea fericirii

Armin Nicoară este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România. De când a intrat în lumina reflectoarelor a reușit să adune o bază mare de fani care îl susțin și îi sunt alături în orice moment.

În momentul actual, artistul se poate bucura de un succes mare, iar pe plan romantic lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Citește și: „Nu poți să stai cu un om dacă ajungi să nu te mai înțelegi. Mai bine să te desparți și copilul să fie educat într-un mediu mai sănătos.” Georgiana Lobonț, părere sinceră despre divorț

Armin Nicoară a dat o veste neașteptată pe rețelele de socializare

Pe parcursul carierei sale în domeniul muzical, Armin Nicoară a înregistrat o serie impresionantă de evenimente, reușind să-și consolideze reputația ca unul dintre cei mai apreciați saxofoniști din țara noastră. În același timp, viața sa personală nu face excepție și este plină de bucurii.

 El trăiește o poveste de dragoste minunată alături de Claudia Puican, o relație care se traduce nu doar printr-o legătură romantică, ci și printr-o colaborare muzicală deosebită pe scenă.

Cu toate acestea, recent, Armin Nicoară a surprins pe toată lumea cu un anunț extrem de important făcut pe platformele sale de socializare. Saxofonistul este cunoscut pentru activitatea sa intensă pe rețelele de socializare, unde păstrează o comunicare deschisă cu fanii săi și împărtășește detalii din viața sa și a celor apropiați.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce veste a dat artistul în mediul online

Deși subiectul nu se referă la el și partenera sa de viață, Claudia Puican, cu toate că ambii au exprimat în repetate rânduri dorința lor de a deveni părinți, artistul simte o imensă bucurie pentru o altă persoană dragă din viața sa. Acestă persoană este Stana Stepanescu, o colegă de breaslă și o colaboratoare de lungă durată pe scena muzicală.

Armin Nicoară și Stana Stepanescu au împărțit multe momente deosebite pe scenă de-a lungul timpului, construind o conexiune muzicală profundă. Astfel, vestea că Stana urmează să devină mamă a adus o rază de fericire în inima saxofonistului.

„Armin Nicoară: Dragilor, vreau să fac marele anunț, sunt atât de fericit, nu mai am cuvinte! Vreau să vă spun că prietena mea este însărcinată, Doamne ajută! Stana, felicitările mele! Cum este, ia să vedem burtica?!

Stana Stepanescu: Este foarte bine, îți arăt după ce mănânc! (n.r.: râde)

Armin Nicoară: Ești fericită, da?

Stana Stepanescu: Da, cea mai fericită!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Armin Nicoară: Când aflăm ce este, băiat sau fată?

Stana Stepanescu: Când terminăm melodia.

Armin Nicoară: Când terminăm melodia, da? Dragilor, vă anunțăm că veți afla în următoarea melodie sexul copilului(...) Așa că, rămâneți aproape, să aflați vestea cea mare, ce va fi. Vă pupăm!”, a fost dialogul purtat între Armin Nicoară și colega sa de breaslă, Stana Stepanescu, în cadrul unei postări de pe Instagram.

Citește și: „Din păcate, a fost nevoie de o operație. Va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent.” Ce i s-a întâmplat lui Valentin Sanfira, în vacanța din Italia



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Trebuie să treci pe la finu, să te joace puțin!” Armin Nicoară, reacție neașteptată la adresa Georgianei Lobonț! Saxofonistul nu a mai ținut cont de nimeni și i-a transmis artistei un mesaj public

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies