Dragnea, reacție acidă după ce a citit conversația dintre Irina Tănase și amantul ei: „Nu am mare respect pentru oamenii care fac așa ceva”

Liviu Dragnea și tânăra lui iubită, Irina Tănase
Liviu Dragnea și tânăra lui iubită, Irina Tănase

Liviu Dragnea a avut o primă reacție după ce în mediul online au apărut mesajele fierbinți între Irina Tănase și amantul ei.

Liviu Dragnea și tânăra lui iubită, Irina Tănase, se află de câteva zile bune în centrul unui scandal de proporții, asta după ce fostul lider PSD ar fi fost înșelat! În spațiul public au apărut și câteva mesaje fierbinți din conversația blondinei și a misteriosului ei amant, stenograme care au ajuns și sub ochii lui Liviu Dragnea!

Citeste si: Lidia Buble și Cuza de la Noaptea Târziu, cel mai nou cuplu? Artista îl vrea de soț: „Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească”

Liviu Dragnea și tânăra lui iubită, Irina Tănase
Liviu Dragnea și tânăra lui iubită, Irina Tănase[Sursa foto: Instagram]

Dragnea, reacție acidă după ce a citit conversația dintre Irina Tănase și amantul ei

În urmă cu foarte puțin timp, pe internet, au început să circule o serie de mesaje dintre Irina Tănase și amantul ei. Cei doi păreau extrem de apropiați și foarte expliciți atunci când discutau despre partidele de amor pe care le aveau. Ulterior, acestea au ajuns și la fostul lider PSD, Liviu Dragnea, care a avut o primă reacție publică despre tot scandalul în care este implicat.

Politicianul a declarat că nu vrea să își dea cu părerea public în legătură cu acest subiect.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Premierul Boris Johnson, tată pentru a șaptea oară! Soția sa, Carrie, a adus pe lume o fetiță

Liviu Dragnea și tânăra lui iubită, Irina Tănase
Liviu Dragnea și tânăra lui iubită, Irina Tănase[Sursa foto: Instagram]

„Păi de ce trebuie să comentez eu? Poate să apară orice, am spus-o și aseară: eu când iau decizii, le iau asumat, le iau ca să fie mai bine, atât mie, cât și celorlalți implicați, și mă țin de ele.   Eu nu îmi discut viața privată și nu îmi spăl rufele în public în modul ăsta. Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva.

Nu îmi stă în caracter.

Orice ar mai apărea, reacția mea va fi tot asta: sunt un om cu educație, am respect pentru viața privată a oamenilor și nu o să mă vedeți pe mine vreodată punându-mi mâinile în șold și comentând relațiile nimănui. Implicit, nici pe ale mele.

Din punctul ăsta de vedere, poate să apară un serial întreg, eu nu intru în acest joc pentru că este sub demnitatea mea de bărbat, de om cu educație, de om politic”, a declarat Liviu

Dragnea pentru  corectnews.com.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Viviana Sposub, detalii surpriză despre relația cu George Burcea! La ce test a fost supus actorul „Să vedem dacă rezistăm!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies