Dragoste pasionala si interzisa in 2018! Ce fel de iubire traiesti anul viitor, in functie de zodia ta

Dragoste pasionala si interzisa in 2018! Ce fel de iubire traiesti anul viitor, in functie de zodia ta
Dragoste pasionala si interzisa in 2018! Ce fel de iubire traiesti anul viitor, in functie de zodia ta

În 2018, fiecare nativ va avea parte de dragoste…dar în feluri diferite. Toţi vor iubi, vor fi iubiţi. Unii aşa cum îşi doresc, alţii cum nu au sperat. Tu ce tip de dragoste vei întâlni în 2018? Citeşte ce se întâmplă cu zodia ta!

BERBEC

Jumătatea ta pentru totdeauna! În 2018, nu trebuie să vă faceţi griji că mai găsiţi iubire. Atât de greu este pentru tine să crezi, dar o să-ţi găseşti o persoană pentru totdeauna. Toate nopţile şi zilele singuratice îţi sunt plătite acum. Ţine-ţi capul sus şi fii încrezător în acest an, vei găsi în sfârşit jumătatea ta.

TAUR

Cel mai bun prieten al tău! În 2018, veţi găsi adevăratul dumneavoastră cel mai bun prieten.

Şi asta nu înseamnă că veţi găsi persoana cu care vă veţi căsători, dar astrele garantează că veţi găsi pe cineva pe care vă puteţi baza, în cele mai întunecate zile şi în cele mai întunecate nopţi. Nu veţi mai fi singuri în această lume. Veţi avea în sfârşit un adevărat prieten căruia îi puteţi spune orice şi nu vă judecă pentru nimic.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop Decembrie 2017 - Minerva iti spune cum stai cu dragostea si banii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies