Drama inimaginabilă a unei mirese care se ducea la altar. Toată lumea credea ca ea l-a părăsit pe mire

Drama inimaginabilă a unei mirese care se ducea la altar. Toată lumea credea ca ea l-a părăsit pe mire
Drama inimaginabilă a unei mirese care se ducea la altar. Toată lumea credea ca ea l-a părăsit pe mire

Terry Gobang, o femeie din Nairobi ( Kenya), a aşteptat cu mare nerăbdare ziua în care trebuia să se mărite, însă în loc de nuntă a avut parte de o dramă. Ea nu a mai ajuns la propria nuntă, iar viitorul ei soţ a crezut că l-a părăsit la altar. Însă, lucrurile nu au stat deloc aşa...

În dimineaţa nunţii, Terry şi-a adus aminte că Harry, viitorul ei soţ, şi-a lăsat câteva dintre haine şi cravata la ea. Mirele nu putea să apară la nuntă fără cravată, astfel că a decis să meargă la el acasă, ca să rezolve problema. Aceasta a mers împreună cu prietena sa la staţia de autobuz, de unde Terry a plecat singură.

În drum spre casă, femeia a trecut pe lângă un bărbat care stătea pe capota unei maşini.

Acesta a atacat-o prin surprindere şi a urcat-o pe bancheta din spate, unde mai erau doi bărbaţi, apoi au demarat şi au pornit la drum.

"Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. Mi-au îndesat o cârpă în gură. Dădeam din picioare şi din mâini încercând să ţip. Când am reuşit să scuip cârpa, i-am implorat zicându-le că 'este ziua nunţii mele'. Atunci am fost lovită, iar unul dintre bărbaţi mi-a spus că dacă nu voi face ce zic ei, voi muri", a declarat Terry Gobang.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Roxana Vancea, declaraţii in exclusivitate după ce a ajuns in Romania! A plecat din cauza lui Giani Kiriţă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies