Dulceață de ceapă roșie. Nu ai mâncat niciodată ceva mai bun!
Dulceata de ceapa rosie cu otet balsamic este un preparat excepțional pe care îți vei dori să îl prepari mereu!
Ingrediente:
1 kg ceapa rosie
200 ml vin rosu
50 ml otet balsamic
250 g zahar brut
½ lingurita sare
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Mod de preparare:
Cureti ceapa, o tai pestisori, apoi presari sarea si o lasi 5 minute. O pui intr-o oala cu zaharul si cu vinul rosu si fierbi la foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat si siropul incepe sa se lege, torni otetul balsamic. Mai lasi pe aragaz inca 15-20 de minute, apoi dai oala deoparte. Pastrezi in borcane sigilate sau intr-o caserola inchisa ermetic, la frigider.
Citeste si: SĂRBĂTOARE MARE astăzi! Cui trebuie să spui ”LA MULȚI ANI!”
Citeste si: Oana Andoni va deveni mămică. Vedeta a aflat sexul copilului, e în culmea fericirii!
Citeste si: Cand pică Paștele în 2020. Data a fost stabilită!