Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, pila și oja fac legea în Primăria Balcani

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”,  pila și oja fac legea în Primăria Balcani
Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, pila și oja fac legea în Primăria Balcani

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ajunge, duminica aceasta, la Bacău, în comuna Balcani, pentru a ne prezența un material inedit.

Trăim în țara în care nu ne mai surprinde nimic și numai la noi angajații de la Stat își fac unghiile în timpul serviciului. Echipa “Asta-i România!” ne prezintă imagini din incinta primăriei locale Balcani, acolo unde sala de ședințe a fost transformată într-un salon de manichiură veritabil, cu lampa uv, pile și oje, dedicat angajatelor primăriei. Inițial, imaginile au devenit virale, după ce Ciprian Barna, consilier local, a filmat totul și a postat în spațiul public.

Omul revoltat îl acuză pe primar că prin întreținerea manichiurii angajatelor și-ar întreține și voturile de 23 de ani încoace.

Balcani, o comună ca toate altele de prin Moldova, nici prea adusă în epoca în care trăim, dar nici chiar lăsată în urmă. O localitate cu un nume care spune totul despre loc și despre oameni.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Descoperim aici un colț din sala de ședințe a Consiliului Local Balcani, transformat într-un salon de manichiură. La ora zece dimineața ziua de lucru abia a început și, în timp ce pe fundal se aud manele, manichiurista îşi așteaptă liniștită următoarea clientă.

Nu ratați “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies