Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc
Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Duminică, de la ora 14:30, emisiunea de reportaje “Asta-i România!”, difuzată la Kanal D, ne invită să urmărim un material de interes pentru noi toți.

În plin sezon de vacanță, mulți români aleg să își petreacă în țară concediiile, iar echipa “Asta-i România!” ajunge, de această dată la Costinești, satul de la malul marii care a devenit peste noapte un fel de Saint Tropez, însă nu când vine vorba de confort, ci când vine vorba despre prețuri.

În pitoreasca stațiune românească Costinești, de la mâncare, cazare și un loc pe șezlong, prețurile s-au dublat.

Chiar și așa, o mare parte dintre români sunt dispuși să cheltuie pe o săptămâna de relaxare salariul strâns după două luni de muncă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cine a ales să își facă vacanță la Costiensti a aflat că trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar decât s-ar fi așteptat.

În mod paradoxal, omul de rând, oricât de sărac ar fi, tot mai găsește câteva mii de lei ca să se odihnească o săptămână la malul Marii Negre, și să uite, pentru moment, de facturi, de necazuri și alte greutăți.

Conform statisticilor, bugetele s-au diminuat însă la sub 3000 de lei pentru câteva zile de relaxare la munte la sau la mare și potrivit INS, doar o treime dintre familiile din România își permit să stea în vacanţă o săptămână întreagă.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies