Dumnezeule, ce s-a găsit într-un loc secret din casa lui Dincă! Dezvăluiri absolut şocante! Oare cât mai rezistă familiile fetelor?

Dumnezeule, ce s-a găsit într-un loc secret din casa lui Dincă! Dezvăluiri absolut şocante! Oare cât mai rezistă familiile fetelor?
Dumnezeule, ce s-a găsit într-un loc secret din casa lui Dincă! Dezvăluiri absolut şocante! Oare cât mai rezistă familiile fetelor?

Cazul din Caracal, noi dovezi! Dezvăluiri absolut şocante!

Cazul din Caracal este în continuare în atenţia românilor pentru că deşi au trecut două luni de când Alexandra a sunat la 112, nu există răspunsuri la multe întrebări esenţiale.

Au fost găsite fragmente osoase, dar nicio dovadă concludentă care să arate ce s-a întâmplat cu adevărat cu adolescenta de 15 ani şi cu Luiza Melencu.

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor: „Alexandra trăiește. Parcă o văd acolo”

Tot felul de ipoteze şocante şi piste false apar din toate direcţiile, iar familiile celor două fete sunt într-o agonie de nedescris.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ei bine, cercetările continuă, iar de curând criminaliştii ar fi găsit în casa lui Dincă pastile de potenţă şi, spun surse judiciare, mai multe jucării sexuale, dar şi reviste pentru adulţi.

Elementele nu ajută neapărat ancheta, dar consolidează părerea generală că Dincă are o obsesie pentru sex.

Tatăl Alexandrei, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica lui

Tatăl Alexandrei Măceșanu a făcut declarații cutremurătoare la un post de televiziune. Cu ochii în lacrimi, cu sufletul răpus de durere, bărbatul a mărturisit că Alexandra era un copil exemplar, cu rezultate bune la învățătură și un copil care nu a ieșit niciodată din cuvântul părinților.

Alexandra...ca să o descriu îmi trebuie o săptămână-două. Era un copil vesel, să ajute lumea, muncitoare, deșteaptă...ați văzut cum vorbea la 112, folosea cuvinte de politețe, învăța bine, puteți să vă duceți la liceu, să vedeți. Nu am cuvinte...Ea nu putea să plece, nu avea inima aia...unde pleca, imi zicea: tati, mă lași? Tot timpul a întrebat, noi pentru ea am fost mai mult decât părinți.

Prieteni, vorbeam orice, o învățam...Tot timpul ne consultam...nu am cuvinte. ” a spus tatăl adolescentei.

Citeste si: Soția lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea: „Cunosc faptul că soțul meu a acoperit cu pământ...”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Gheorghe Dincă și familia Alexandrei Măceșanu, puși față în față. Noi imagini cu criminalul din Caracal

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies