După mai mulți ani de relație cu Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu a făcut anunțul

După mai mulți ani de relație cu Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu a făcut anunțul
După mai mulți ani de relație cu Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu a făcut anunțul

După mai mulți ani de relație cu Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu a făcut anunțul. Ce se întâmplă între cei doi, după ce s-a spus că s-au despărțit.

De mai multe luni, s-a zvonit că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au despărțit, mai ales că erau extrem de activi pe rețelele de socializare și nu era moment în care cei doi să nu se laude unul pe celălalt.

De-a lungul anilor, Mihaela și Felix n-au ezitat să-și arate dragostea în public, dar și în mediul online. Lucru care a lipsit cu desăvârșire de ceva timp.

Pentru a-i liniști pe toți cei care îi dădeau despărțiți, Mihaela a postat o fotografie care le închide tuturor gura.

Spre surprinderea tuturor, poza nu o înfățișează îmbrăcata sexy si provocator, așa cum și-a obișnuit fanii, ci într-o pereche de jeansi si un tricou, alături de iubitul său, la pădure, semn că lucrurile merg bine între ei.

Citeste si: Mihaela Rădulescu, mai îndrăgostită ca niciodată. A plecat într-o destinație de vis alături de iubitul său celebru

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Out of the woods:) with @therealfelixbaumgartner #nature is #life

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

Lumea îi credea despărțiți

Vedeta TV le-a transmis un mesaj subtil celor care o critică.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Citeste si: Mihaela Rădulescu a revenit pe rețelele de socializare și a închis gura răutăcioșilor! Ce a postat vedeta

„Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi însine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul. Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea …pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora.

Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac. Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși…și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte. Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar si de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum.
O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brândușele mov, de oameni cu chef de viatță sau numai de vorbă… Ba chiar și o mulțime de oameni singuri…sau triști, speriați, deprimați. Toți se văd, chiar dacă se ascund după povești vesele sau neutre.. Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt…, dar ar vrea…și nu se poate..
Avem de toate… și mai bune și mai rele…, vorba cântecului. Și noroi..și stele…”, a scris Mihaela Rădulescu în urmă cu o lună, pe contul său de socializare.

foto: Hepta.ro.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Fiul Mihaelei Rădulescu e un mare cuceritor! Ayan a ieşit cu trei fete deodată la un restaurant din Monte Carlo! FOTO

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies