După multă așteptare și numeroase evenimente nefericite, vedeta a devenit mămică! Felicitări și multe bucurii!

Malika Haqq, prietena lui Khloe Kardashian, a devenit mămică
Malika Haqq, prietena lui Khloe Kardashian, a devenit mămică

Malika Haqq și-a anunțat fanii că a devenit oficial mămică! Vedeta a dezvăluit că a născut un băiețel sănătos, pe nume Ace.

Malika Haqq, buna prietenă a superstarului Khloe Kardashian, a devenit mămică! Vedeta este mamă de băiat și a anunțat pe contul său de Instagram că pe 14 Martie, s-a născut fiul ei, Ace Flores.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

♠️ Ace Flores 3.14.2020

O postare distribuită de Malika (@malika) pe

 

Citeste si: Declarații incendiare despre postura Biancăi Drăgușanu de mamă. „Și-a folosit propriul copil!” Victor Slav a decis să ia atitudine, „Totul până la copil...”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Malika a anunțat că urmează să devină mamă în toamna anului trecut, însă, din păcate, au avut loc destul de multe evenimente de atunci.

Tatăl copilului este O.T Genasis, cu care Malika nu mai formează un cuplu. De asemenea, buna prietenă a familiei Kardashian, Malika Haqq, a anunțat că a fost foarte entuziasmată cân a aflat că va deveni mamă, mai ales pentru că era conștientă că se va schimba foarte mult. Își dorea să aibă un copil, dar nu credea că acest lucru se va întâmpla prea curând.

Malika Haqq, prietena lui Khloe Kardashian, a devenit mămică
Malika Haqq, prietena lui Khloe Kardashian, a devenit mămică

„Motivul pentru care am fost așa entuziasmată când am aflat că sunt însărcinată este pentru că știam că o să mă schimb în bine, este cea mai mare binecuvântare pe care o așteptam în viața mea, dar nu știam că o să o primesc.” A declarat Malika, invitată la o emisiune TV.

Chiar dacă Malika și O.T. Genasis nu mai formează un cuplu, acesta i-a rămas alături. De asemenea, Khloe Kardashian este un sprijin imens pentru proaspăta mămică

Citeste si: Cum iti dai seama ca esti insarcinata inainte de a face testul

Citește și: Bianca Giurcă, în lacrimi după conflictul cu Julia: „Plâng de nervi”. Motivul pentru care concurenta dă vina pe Patrick- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Vârsta relativ înaintată pe care Malika o are, a speriat-o destul de tare, motiv pentru care până să rămână însărcinată cu Ace, fiul său, vedeta a decis să își înghețe ovulele pentru viitor. Dat fiind faptul că părinții copilului nu mai fomează un cuplu, aceștia au decis calea co-parenting-ului, asemenea multor părinți celebri de la Hollywood. Astfel, cei doi își vor crește copilul împreună, chiar dacă nu mai formează o familie.

„Relațiile nu merg așa cum ne dorim, și cu toate astea, am făcut un băiețel ce în curând o să se nască. Nu am format un cuplu în ultimele 8 luni cu cineva însă nu sunt singură. OT a venit cu mine la fiecare medic.”, a explicat Malika cu doar câteva luni în urmă.

Malika Haqq, prietena lui Khloe Kardashian, a devenit mămică
Malika Haqq, prietena lui Khloe Kardashian, a devenit mămică

Mai mult decât atât, Khloe Kardashian este prietena ei cea mai bună și, de-a lungul relației lor, cele două staruri s-au ajutat reciproc, indiferent de situație. Nici acum Khloe nu va renunța la prietenia cu Malika, ba chiar a sărbătorit acest eveniment important din viața prietenei sale și i-a organizat o petrecere surprizp, înainte ca Ace Flores, fiul Malikăi, să vină pe lume.

Citeste si: Este însărcinată pentru a treia oară! Vedeta a dat vestea cea mare în urmă cu puțin timp



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Fiica Andreei Bălan, declarații savuroase. Să fie solista însărcinată pentru a treia oară?

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Una dintre cele mai grele amintiri din viața lui Tavi Clonda. Artistul, dărâmat de pierderea tatălui său: "Este foarte dureros, nu mă așteptam să fie chiar așa"

Veste incredibilă în showbiz! Și-a ascuns sarcina timp de nouă luni: „A fost foarte dificil”

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies