“După o lună de zile am aflat că sunt însărcinată.” O interpretă de muzică populară a povestit cum a rămas gravidă prin rugăciune

“După o lună de zile am aflat că sunt însărcinată.” O interpretă de muzică populară a povestit cum a rămas gravidă prin rugăciune
“După o lună de zile am aflat că sunt însărcinată.” O interpretă de muzică populară a povestit cum a rămas gravidă prin rugăciune

Laura Olteanu a devenit mămică pentru a doua oară. Cântăreața mai avea o fetiță, însă își mai dorea un copil.

Cântăreața a încercat din răsputeri să rămână din nou însărcinată, însă nimic nu avea vreun rezultat. Lunile au trecut, iar acest lucru părea tot mai dificil de realizat. Până într-o zi, când a mers la o biserică, unde a găsit o rugăciune făcătoare de minuni. Ce a făcut după avea să-i schimbe total viața, fără să îi treacă măcar prin gând.

Citește și: „Nu văd de ce ar trebui să fiu judecată.” Marcela Fota, declarații despre relația ei

O interpretă de muzică populară a povestit cum a rămas gravidă prin rugăciune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Fuego. „Era un om care-i plăceau valorile, asta mi-a insuflat și mie de copil!”

Laura Olteanu a rămas însărcinată prin rugăciune

Artista avea o fetiță din prima sa căsnicie, însă își mai dorea un copil cu cel de-al doilea soț. Laura Olteanu a încercat timp de un an să rămână gravidă, fapt care nu se întâmpla.

Așteptarea a fost uriașă și grea, până într-o zi miraculoasă. Cântăreața de muzică populară a mers la Biserica Sf. Dumitru din Suceava, unde, întâmplator, a văzut o rugăciune în lumânărar. Aceasta a luat-o, și a urmat întocmai instrucțiunile. S-a rugat timp de zece zile, consecutiv, ca Dumnezeu să-i mai dea un copil. Astfel, acest lucru s-a și întâmplat. La o lună de la vizita lăcașului de cult, Laura a mărturisit că a rămas însărcinată datorită rugăciunii.
Artista crede că este vorba de o minune.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Nu era vremea să plece dintre noi.” Maria Cârneci, mărturisiri despre clipele sfâșietoare după moartea soțului ei

O interpretă de muzică populară a povestit cum a rămas gravidă prin rugăciune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Maria Ciobanu și-a ales deja locul de veci. “Are o vârstă, a vrut să lase lucrurile aranjate.”

”Nicolae a venit pe lume în urma unei rugăciuni pe care am găsit-o la biserica Sf. Dumitru din Suceava, o rugăciune făcătoare de minuni, Am găsit-o întâmplator acolo, in lumânărar, am luat-o acasă, am citit-o conform indicațiilor, zece seri consecutiv, cum era scrisa de trei ori. Si la o luna de zile, Maica Domnului a înfăptuit aceasta minune. Eu nu-mi pusesem nicio dorința, noi ne doream foarte mult un copil si nu venea, era deja un an de zile.

Am întâmpinat aceasta rugăciune, am citit-o fără sa aștept vreo minune, am si uitat de ea, iar la o luna de zile am aflat ca sunt însărcinată. Si nu oricum, cu un băiat! La noi in familie sunt numai fete, 10 nepoate. Tata îmi zicea înainte sa moara sa-i facem si un flăcău. Îmi pare rău ca tata nu a apucat sa-l vadă.” , a spus Laura Olteanu, pentru starpopular.ro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. "Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă."

O interpretă de muzică populară a povestit cum a rămas gravidă prin rugăciune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Constantin Enceanu, dispută cu sora lui Petrică Mîțu Stoian. “Știu că e supărată.”

Laura Olteanu vrea să-și facă copilul preot

Băiatul ei, Nicolae, are în prezent șapte ani.

Copilul este atras de biserică, după cum a mai povestit și mama lui, pentru sursa citată mai sus.
”Nu ma mira ca e atras de biserică, ii place sa bata toaca, e atras de clopote! In miezul nopții când nu poate dormi, își pune pe Youtube clopote. Când mergem la biserica, tremura daca nu îl urc in clopotnița sa tragă clopotele. Daca da Domnul sa aibă atracție, ii fac si biserica numai sa-l vad preot.” , a mai spus artista.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Fuego. „Era un om care-i plăceau valorile, asta mi-a insuflat și mie de copil!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies