„După patru ani, se consideră că, practic, boala nu se mai întoarce. La anul, în ianuarie, voi fi declarată vindecată.” Rona Hartner nu se aștepta să fie răpusă de boală!

„După patru ani, se consideră că, practic, boala nu se mai întoarce. La anul, în ianuarie, voi fi declarată vindecată.” Rona Hartner nu se aștepta să fie răpusă de boală!
„După patru ani, se consideră că, practic, boala nu se mai întoarce. La anul, în ianuarie, voi fi declarată vindecată.” Rona Hartner nu se aștepta să fie răpusă de boală!

Rona Hartner a pierdut lupta cu viața, deși nu s-ar fi așteptat nicio clipă la acest lucru.

Rona Hartner s-a stins din viață în data de 23 noiembrie 2023, lăsând în urma sa un gol imens. Îndrăgita actriță a pierdut lupta cu boala nemiloasă care a pus stăpânire asupra sa pentru a doua oară. Anunțul trist a fost făcut chiar de sora sa, pe rețelele de socializare. La auzul acestor vești, fanii actriței, dar și toți cei care au apucat să o cunoască sau să lucreze cu Rona, au fost profund îndurerați.

Rona Hartner a crezut mereu în vindecare

Citește și: „Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic.” Ce avere avea Rona Hartner, după ce a trecut prin divorț

Rona Hartner nu se aștepta să fie răpusă de boală!
Rona Hartner[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „A terminat cu nivel excelent, pentru că într-adevăr s-a implicat enorm.” Cum a reușit fiica Ronei Hartner să dea lovitura la nivel internațional, la doar 15 ani

În urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu pentru WOWbiz, îndrăgita actriță a vorbit despre starea sa de sănătate și cum decurge tratamentul pe care îl administra împotriva cancerului. Rona Hartner a mărturisit că se simte din ce în ce mai bine și susținea că în luna ianuarie va fi complet vindecată. Din păcate, însă, nu a mai apucat să trăiască acea perioadă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sunt foarte bine. După patru ani, se consideră că, practic, boala nu se mai întoarce. Fac teste din 6 în 6 luni, iar la anul, în ianuarie, voi fi declarată vindecată. La 50 de ani mă simt foarte bine. Mă trezesc dimineața cu tonus, am chef de viață.

Totul e în regulă. Mă bucur că am fost ascultătoare, mi-am făcut tratamentul cum trebuia, n-am început să beau apă sfințită, în loc de citostatice.

Am luat tratamente, am fost la doctor, m-am operat, am ascultat și eu de alții, nu m-am crezut eu cea mai deșteaptă, după care, cu ce m-am imunizat și recomand la toată lumea, am început din anul 2020 să înot în apă rece de mare.

Îmi dă un tonus, vindecă tiroida, hipotalamusul și mai ales distruge toate formele de celule canceroase .”, a declarat Rona Hartner, în luna mai a acestui an, pentru WOWbiz.

Rona Hartner, mereu o luptătoare

Rona Hartner nu se aștepta să fie răpusă de boală!
Rona Hartner [Sursa foto: Facebook]

Rona Hartner a demonstrat de-a lungul timpului că este o artistă excepțională, care a reușit mereu să bucure inimile oamenilor, chiar dacă în sufletul său ascundea o durere imensă.

Regretata actriță a fost o luptătoare și nu s-a dat niciodată speriată în fața bolii.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În cadrul emisiunii „În Oglindă”, a vorbit despre momentul în care a aflat că are cancer.

« M-am dus, am aflat la biopsie că e cancer. M-am dus la domnul doctor, mi-a zis: Hai, îți fac 2 l de fier și te pun pe biliard peste 3 zile. Tot ce nu îmi convine, tăiați domnul doctor și liber! M-am dus la anestezie și doamna zice: „Ai încredere în noi?”. Zic „Da”. A plâns anestezista și am întrebat-o de ce plânge. „Lumea nu are încredere în noi, în doctori, în anestezie, ajung aici speriați, intră corpul în fibrilații înainte să facă anestezia”. De ce? Eu pe scenă îmi știu meseria mea, voi vă știți meseria voastră. M-am dus fără niciun fel de frică, cu rugăciuni făcute. După 9 zile eram pe scenă, după operație de 25 de cm .», a povestit Rona Hartner.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Sunt sigură că mă voi recăsători, chiar am asta în plan, nu vreau să rămân pe eșecurile trecute.” Rona Hartner a crezut în vindecarea ei și își dorea să își refacă viața

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies