„Durerea aia nu pleacă niciodată din tine. Din clipa în care a dispărut el, totul s-a schimbat.” Drama neștiută din viața Stelei Popescu! Actrița a fost greu încercată de acest eveniment

„Durerea aia nu pleacă niciodată din tine. Din clipa în care a dispărut el, totul s-a schimbat.” Drama neștiută din viața Stelei Popescu! Actrița a fost greu încercată de acest eveniment
„Durerea aia nu pleacă niciodată din tine. Din clipa în care a dispărut el, totul s-a schimbat.” Drama neștiută din viața Stelei Popescu! Actrița a fost greu încercată de acest eveniment

Stela Popescu a fost greu încercată de pierderea bărbatului căruia i-a dăruit iubirea asbolută.

Stela Popescu a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, reprezentând un adevărat simbol pentru teatrul românesc. De-a lungul carierei sale impresionante, actrița a câștigat simpatia publicului prin felul său de a fi, veșnic cu zâmbetul pe buze și gata să le transmită celor din jurul său o atitudine pozitivă.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că doamna teatrului românesc a avut parte de numeroase greutăți în viața sa, care au lăsat în sufletul său un gol imens ce nu a putut fi niciodată umplut.

Cine a fost marea dragoste a Stelei Popescu

Citește și: Casa în care Stela Popescu se relaxa vara a fost transformată total! Cine s-a ocupat de locuință

Drama neștiută din viața Stelei Popescu! Actrița a fost greu încercată de acest eveniment

Stela Popescu a fost fără doar și poate o femeie frumoasă și o prezență spectaculoasă, care greu putea fi uitată.

Astfel, pe parcursul vieții sale, actrița a fost curtată de numeroși bărbați. Cu toate acestea, doar doi au reușit să o cucerească cu adevărat, iar doar pentru unu singur a reușit să simtă iubirea absolută.

Este vorba de Mihai „Puiu” Maximilian, cel de-al doilea soț al artistei, care a făcut-o pe aceasta să renunțe la căsnicia pe care o avea cu Dan Puican și să se îndrăgostească iremediabil de el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 „Când ne-am cunoscut, eu aveam 33 de ani, iar Mihai 35 de ani. Dragostea este o chimie inexplicabilă, dar pot spune că era teribil de inteligent, îmi inspira încredere şi avea un simţ al umorului foarte dezvoltat. La început a fost şi puţin introvertit şi mai tăcut, dar cu timpul a ajuns să vorbească mai mult ca mine“, povestea regretata actriţă într-un interviu pentru Click!

Stela Popescu a fost căsătorită cu Dan Puican timp de opt ani. Odată cu apariția lui Puiu Maximilian în viața sa, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. Astfel, actrița a luat decizia de a divorța de primul său soț, chiar dacă l-a considerat un om minunat.

Cu toate acestea, regretata actriță susține că între ea și regizor nu mai exista chimie, iar acest lucru a făcut-o să pună punct mariajului și să își trăiască povestea de iubire la care visase mereu, alături de Puiu Maximilian.

„Fostul soţ era un bărbat extraordinar, dar nu simţeam chimia pe care am avut-o cu Puişor. A fost mai bine aşa pentru că eu nu îmi doream copii. Întotdeauna mi-a fost frică de durere.“, mai spunea Stela Popescu.

Stela Popescu, distrusă de pierderea soțului său

Citește și: Alexandru Arșinel și Stela Popescu, parteneri de scenă și prieteni pe viață. Mulți au crezut că sunt soț și soție

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Drama neștiută din viața Stelei Popescu! Actrița a fost greu încercată de acest eveniment

Stela Popescu și Puiu Maximilian au trăit o poveste frumoasă de dragoste. Cei doi nu au avut niciodată copii, pentru că artista se temea de durere, dar au înfiat o nepoată de-a lui Puiu Maximilian, Doina Maximilian.

În anul 1998, marea dragoste a actriței s-a stins din viață, iar pierderea lui a lăsat un gol imens în sufletul Stelei Popescu, gol ce nu a putut fi umplut niciodată, actrița suferind neîncetat și plecând din această lume cu o mare durere în suflet.

„Moartea unui bărbat în putere care înota zece kilometri pe zi, care scria zilnic, care avea talent e o tragedie. Durerea aia nu pleacă niciodată din tine. El mi-a lipsit din clipa în care a dispărut nu numai ca soţ, a dispărut ca scop, nu ştiu cum să spun, şi, din clipa în care a dispărut el, totul s-a schimbat“, mai spunea regretata Stela Popescu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„S-a auzit o bubuitură cumplită, am ieșit și am văzut un accident!” Cum s-a stins din viață fratele lui Ștefan Bănică. Actrița Alexandra Velniciuc a fost martoră la tragedie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies