„E aproape cât mine”. Beni s-a întors la familia Sterp, după ce mama lui a depus plângere la Protecția Copilului

Beni s-a întors la familia Sterp
Beni s-a întors la familia Sterp

După ce mama lui Beni a depus plângere la poliție pe motiv că fiul ei este supus la muncile gospodărești, Protecția Copilul a decis ca acesta să se întoarcă la familia lui. De curând, copilul a venit în vizită la frații Sterp, făcându-le o mare surpriză.

Beni a devenit foarte cunoscut publicului larg după ce familia Sterp a decis să aibă grijă de el. Trei ani a locuit copilul în casa acestora și a devenit parte din familie. Din nefericire, în urmă cu doar câteva luni, mama lui Beni a făcut plângere la poliție pe motiv că băiatul ei este supus la muncile gospodărești, astfel că Protecția Copilului a decis să se întoarcă la familia lui.

Chiar și așa, băiatul nu a putut sta prea mult timp departe de frații Sterp, așa că s-a întors, făcându-le o mare bucurie.

Citeste si: Bianca Comănici, mărturisiri despre întâlnirea cu Iancu Sterp: „L-am pus să își dea bluza jos”

Beni s-a întors la familia Sterp
Beni s-a întors la familia Sterp[Sursa foto: Captură YouTube]

Beni s-a întors în casa fraților Sterp

Beni vine dintr-o familie defavorizată, iar în toți cei trei ani în care a locuit în casa fraților Sterp a avut parte de tot ceea ce și-a dorit.

Aceștia au avut grijă să îl trimită la școală, să îi ofere un loc unde să stea, dar și să îi arate iubirea de care avea nevoie un copil.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni, Beni a fost trimis înapoi la familia biologică, asta după ce mama sa a depus plângere la Protecția Copilului pe motiv că băiatul ei este supus la muncile gospodărești. Beni nu a putut sta prea mult timp departe de cei care i-au oferit tot ce au avut mai bun, așa că s-a întors, iar reîntâlnirea cu Iancu Sterp a fost de-a

dreptul emoționantă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iancu a fost foarte fericit că l-a revăzut pe Beni. De asemenea, copilul s-a revăzut și cu Geta Sterp, alături de care obișnuia să petreacă mult timp, dar și cu Mama Geta: „A venit în vizită la noi. E aproape cât mine, e bine, sănătos”, a declarat Iancu Sterp, în ultimul său vlog de pe Youtube.

Citeste si: Iancu Sterp, dezvăluiri dureroase: „Prietenii mei glumesc pe seama mea: „Din cioban...ai ajuns influencer”

Beni s-a întors la familia Sterp
Beni s-a întors la familia Sterp[Sursa foto: Captură YouTube]

De ce nu mai locuiește Beni la familia Sterp

În urmă cu ceva timp, Iancu Sterp s-a trezit cu poliția la ușă, asta după ce mama lui Beni a alerat autoritățile cu privire la faptul că băiatul ei este supus de către familia Sterp la muncă grea.

Protecția Copilul a decis ca tânărul să se întoarcă la familia lui biologică, chiar dacă era bine îngrijit și nu dorea să plece din casa fraților Sterp.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„M-ați întrebat foarte mulți despre situația lui Beni și dacă mai stă la noi acasă.Beni nu mai stă la noi acasă, pentru că am avut ceva probleme cu Poliția și s-a întors la el acasă. Asta au hotărât cei de la Protecția Copilului, acum stă acasă la mama lui.Acum stă la el acasă, nu mai stă cu noi. Asta a fost hotărârea luată, nu avem ce să facem.S-au

liniștit apele, chiar dacă el s-a mutat înapoi. O să vedem pe viitor ce se va mai întâmpla”, a povestit Iancu Sterp în urmă cu câteva luni.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mesajul transmis de mama Geta, după ce Culiță Sterp a cerut-o de soție pe Daniela Iliescu: „Dacă nu avem înțelepciune...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies