”E ca o tradiție deja.” Loredana Chivu, dezvăluiri incendiare despre ziua ei de naștere. Cine a reușit să o surprindă pe vedetă

”E ca o tradiție deja.” Loredana Chivu, dezvăluiri incendiare despre ziua ei de naștere. Cine a reușit să o surprindă pe vedetă
”E ca o tradiție deja.” Loredana Chivu, dezvăluiri incendiare despre ziua ei de naștere. Cine a reușit să o surprindă pe vedetă

Loredana Chivu a împărtășit câteva detalii despre ziua ei de naștere. Aceasta a avut parte de o surpriză emoționantă!

Loredana Chivu este una dintre cele mai cunoscute dive din showbiz-ului românesc, fiind extrem de urmărită de public atât pe rețelele de socializare, cât și în aparițiile sale de toate tipurile. Aceasta obișnuiește să se preocupe mult de aspectul său fizic, și de tot ce ține de starea ei de bine.

Surpriza Loredanei Chivu de ziua ei de naștere

Loredana Chivu s-a bucurat de o zi de naștere remarcabilă.

Mai mult decât atât, vedeta nu se lasă și dorește să mai organizeze o petrecere aniversară, datorită faptului că majoritatea persoanelor apropiate încă sunt plecate prin vacanțe. Într-un interviu exclusiv cu WOWbiz, Loredana a recunoscut cine a fost persoana care a surprins-o de ziua ei.

"M-am distrat, dar a fost așa ceva restrâns, o să urmeze o petrecere de ziua mea. Momentan a fost o surpriză.

Se știe că toată lumea după sărbătorile de iarnă e plecată sau se recuperează din petreceri și tot timpul pe 3 ianuarie e cam greu să îmi serbez așa cum ar trebui ziua. În fiecare an o serbez cu o săptămână mai târziu. A fost o surpriză pentru mine, e ca o tradiție deja. Familia și prietenii m-au surprins.", a declarat Loredana Chivu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Secretul Loredanei Groza pentru o siluetă de invidiat. Alimentele de la care și-a luat rămas bun artista, pentru a arăta bine la 52 de ani

Loredana Chivu, dezvăluiri incendiare despre ziua ei de naștere[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: “Normal că sunt mândră, eu nu am stiliști.” Loredana Chivu, declarații surprinzătoare despre femeile care o copiază. Vedeta nu se ascunde cu nimic

Loredana Chivu, dezvăluiri  despre cadoul ideal

Mai mult decât atât, Loredana Chivu a oferit declarații și despre cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi vreodată. Vedeta a menționat faptul că apreciază și micile plăceri ale vieții, lucrurile materiale, însă există și alte aspecte importante pentru ea.

"Nu pot să zic că nu mă încântă lucrurile materiale că aș minți, e plăcut să primești cadouri din partea celor dragi, dar cel mai frumos cadou e prezența lor în viața mea și să fim cu toții sănătoși.

Cred că asta înseamnă cel mai mult pentru mine.", a mărturisit Loredana Chivu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Cele mai importante lecții de viață ale Loredanei Chivu

Loredana Chivu a trecut prin numeroase situații din care a avut ocazia să învețe lecții valoroase de viață. Vedeta a dezvăluit câteva dintre ele, mai ales pe cele după care se ghidează în viață.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

"Sunt foarte multe lecții de viață pe care le-am învățat până la vârsta asta.

Dumnezeu ne pune în anumite situații mai puțin plăcute în viață, doar ca să ne învățăm niște lecții și dacă nu o facem acele situații neplăcute tind să ți se repete. Eu pot să zic că am învățat foarte multe lecții în viața asta. Principalul lucru după care mă bazez este să am întotdeauna grijă de mine, pentru că dacă o fac și mă pun pe primul loc, o să am grijă pe mai departe și de oamenii pe care eu îi iubesc și îndrăgesc. Am învățat să nu judec alte persoane, să prețuiesc foarte mult lucrurile, dar care pentru mine înseamnă mult. Nu mai e un secret demult că îmi îndrăgesc enorm familia și timpul petrecut cu ei. Încă o lecție foarte importantă pe care am învățat-o în viața asta este să prețuiesc sănătatea și timpul pe care îl petrec eu cu mine singură. Important este ca din orice situație care pe moment pare dificilă, să ne păstrăm calmul și să ne luăm de acolo lecția ca să putem trece mai departe. Întotdeauna după orice furtună răsare soarele, iar asta pentru mine este dovedită.", a precizat Loredana Chivu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Citește și: Cine este Loredana Chivu. „Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește!”

Loredana Chivu, dezvăluiri incendiare despre ziua ei de naștere[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Loredana Chivu, schimbare de look. Dansatoarea a slăbit brusc, iar acum este de nerecunoscut



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Sunt în recuperare.” Ce intervenție misterioasă și-a făcut Loredana Chivu

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies