„E femeie așa cărnoasă. Eu aș vrea să fiu mai slabă, îmi plac și fetele slabe băț, parcă toate hainele stau bine!” Ce a mărturisit Gina Pistol despre Inna și Delia?

„E femeie așa cărnoasă. Eu aș vrea să fiu mai slabă, îmi plac și fetele slabe băț, parcă toate hainele stau bine!” Ce a mărturisit Gina Pistol despre Inna și Delia?
„E femeie așa cărnoasă. Eu aș vrea să fiu mai slabă, îmi plac și fetele slabe băț, parcă toate hainele stau bine!” Ce a mărturisit Gina Pistol despre Inna și Delia?

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. De când a intrat în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să aibă alături de ea o comunitate foarte mare de oameni care o susțin și îi sunt alături în încercările vieții și nu numai.

Cei de acasă o iubesc, deoarece fiecare apariție pe care o avea pe micile ecrane îi făcea pe cei de acasă să se simtă mai bine. Se pare că nu doar pe plan profesional a avut noroc, ci și pe plan amoros, deoarece trăiește o poveste de iubire alături de Smiley, iar rodul iubirii lor este micuța Josephine.

Citește și: „Acel moment când ai o iubită extraordinară.” Deea Maxer trăiește clipe de vis alături de Robert Drilea. Cum a fost surprinsă vedeta pe rețelele de socializare

Gina Pistol, părere sinceră despre Inna și Delia

Vedeta este destul de activă în mediul online, motiv pentru care împărtășește destul des momente din viața ei cu cei care o urmăresc.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Acest lucru s-a întâmplat și recent, după ce a spus câteva cuvinte despre Inna și Delia.

Chiar la puțin timp după ce s-a întors la sala de fitness, vedeta a declarat că îi place foarte mult de cele două artiste și că le apreciază silueta.

Care a fost mesajul Ginei Pistol despre cele două

Blondina a transmis doar apreciere pentru talentatele cântărețe, dând dovadă chiar de simțul umorului, menționând că se simte în stare să vorbească doar despre femei, având în vedere că acum este căsătorită cu Smiley.

Vedeta susține foarte mult femeile și le încurajează ori de câte ori are ocazia. Se pare că le apreciază foarte mult pe Delia și Inna și își dorește să muncească pentru a ajunge la performanța lor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Între timp am intrat puțin pe Instagram la „Noutăți” și mi-a apărut ultima postare a Innei. Mă gândeam să mai iau o gură de apă și mai intru să mai bag un antrenament că, mna, când am văzut-o pe Inna cum arată...măduc să mai bag un antrenament(...)Și că tot vorbim despre femei mișto că acum, na, suntem femeie măritată nu pot să vorbesc despre bărbați mișto, în afară de bărbatul meu nu există altul...mie

îmi place foarte mult, deși eu aș vrea să fiu mai slabă, îmi plac și fetele slabe băț, parcă toate hainele stau bine...băi, dar îmi place foarte mult cum arată Delia. E femeie așa cărnoasă, mie îmi place mult de tot cum arată Delia! Și Delia...că și Ceușan arată bine. Băi, dar de ce stau eu în parcare și vorbesc despre femei?! ”, a povestit Gina Pistol pe contul său de Instagram.

Citește și: „Am fost rebel și-am vrut să gust din fiecare bucățică în parte.” CRBL și Smiley nu au vorbit trei luni. Ce s-a întâmplat între cei doi



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

”Dacă vreodată îl văd cu vreo altă fată.” Ce a postat Gina Pistol pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a avut loc nunta cu Smiley. Fanilor nu le-a venit să creadă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies