E frumos, e deştept şi totuşi nu e cuplat? Top 10 motive pentru care bărbaţii rămân single

E frumos, e deştept şi totuşi nu e cuplat? Top 10 motive pentru care bărbaţii rămân single
E frumos, e deştept şi totuşi nu e cuplat? Top 10 motive pentru care bărbaţii rămân single

In caz că vă întrebaţi, nu toţi bărbaţii sunt evitanţi emoţional sau afemeiaţi. Există o listă întreagă de motive pentru care rămân single şi, cunoscându-le, poate reuşim să înţelegem mai bine anumite situaţii.

Teama de relaţie

Poate a trecut printr-un divorţ sau poate a crescut într-o familie toxică, iar modelul relaţiei dintre părinţi este ceva ce nu doreşte să repete. Şi ce cale mai bună decât să evite relaţiile cu totul? Deopotrivă, există şi cei care se cred veşnic în căutarea sentimentului perfect de îndrăgostire, pentru care relaţia este o corvoadă care le scade nivelul de oxitocină.

Primii pot învăţa cu răbdare că există şi alte modele relaţionale decât cele de care se tem. Ceilalţi au nevoie de maturizare, iar dacă ei nu ajung să simtă această nevoie, nu se va întâmpla niciodată.

Aspectul fizic… „necorespunzător”

Aici nu e vina nimănui. Ştim deja că natura ia decizii fără să ne întrebe, iar felul în care arătăm depinde în mare parte de gene.

Dacă putem depune efort pentru a pierde din greutate sau pentru a avea un corp mai atletic, bărbaţii care suferă de calviţie sau cei care nu sunt foarte înalţi… nu prea au ce să facă.

Totodată, să nu ne imaginăm că ei nu sunt afectaţi de imaginea corporală şi, uneori, bărbaţii sunt complexaţi de aceste aspecte. Alături de persoana potrivită pot fi depăşite pentru că, nu-i aşa, noi femeile ştim să apreciem educaţia, galanteria, empatia unui bărbat mai mult decât pletele-i în vânt.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies