„E inutil de aici încolo procesul!” Ce s-a întâmplat cu Constantin Enceanu, după conflictul pe care l-a avut cu Niculina Stoican

„E inutil de aici încolo procesul!” Ce s-a întâmplat cu Constantin Enceanu, după conflictul pe care l-a avut cu Niculina Stoican
„E inutil de aici încolo procesul!” Ce s-a întâmplat cu Constantin Enceanu, după conflictul pe care l-a avut cu Niculina Stoican

După o perioadă îndelungată de așteptare, Constantin Enceanu a obținut în cele din urmă avansarea pe care o căuta, aceasta fiind rezultatul unui proces intentat împotriva Ansamblului „Maria Tănase”, în cadrul căruia artistul a activat de mulți ani.

Acest ansamblu este condus de Niculina Stoican, care și-a asigurat funcția de manager. Artistul de muzică populară a dezvăluit cu entuziasm că a obținut ceea ce își dorea de mult timp, lăsând să se întrevadă o schimbare importantă în evoluția sa în cadrul instituției menționate.

Citește și: „Să se potolească această nenorocire și pe urmă vedem noi ceea ce trebuie să facem.” Mama Niculinei Stoican, mărturisiri neștiute despre momentul în care fiica sa a venit pe lume

Ce s-a întâmplat cu Constantin Enceanu, după conflictul pe care l-a avut cu Niculina Stoican
Ce s-a întâmplat cu Constantin Enceanu, după conflictul pe care l-a avut cu Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ce să mai spun?” Cum a reacționat Niculina Stoican, după ce a fost dată în judecată de Constantin Enceanu

Ce s-a întâmplat cu Constantin Enceanu, după conflictul pe care l-a avut cu Niculina Stoican

Pe lângă aceste vești bune, Constantin Enceanu a ales să aducă în discuție și evoluția procesului pe care îl avea în desfășurare împotriva conducerii ansamblului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cu doar două luni în urmă, Constantin Enceanu se afla într-o situație tensionată cu Niculina Stoican, care este managerul Ansamblului folcloric în care artistul activează de peste 18 ani. Motivul acestei tensiuni consta în faptul că Constantin considera că merita o promovare în cadrul instituției respective și era extrem de nemulțumit de refuzul lui Niculina Stoican de a-i acorda acest avans.

Dezamăgit de această situație, artistul a ales să recurgă la calea instanței, inițiind un proces împotriva Ansamblului „Maria Tănase” în speranța de a-și obține drepturile pe care le considera cuvenite.

Recent, Constantin Enceanu a împărtășit o veste deosebit de bună, marcată de momentul mult așteptat, și anume, când a obținut în cele din urmă promovarea dorită. Cu o notă de entuziasm în voce, artistul a făcut cunoscută povestea procesului prin care a reușit să obțină această promovare, dezvăluind cum a depășit examenul necesar și subliniind că, în cele din urmă, lucrurile s-au așezat așa cum

dorea.

„Da, mulțumim lui Dumnezeu, s-a întâmplat și inevitabilul! Din fericire pentru toți colegii mei de la Ansamblu, probele au fost trecute cu brio, așadar suntem toți cu examenul luat. 100 de puncte am luat, punctaj maxim! Nu știu ce se va întâmpla cu procesul, trebuie să discut cu avocatul. E prematur să spun ce am de gând, dar probabil că da… e inutil de aici încolo procesul.”,

  a declarat Constantin Enceanu pentru Star Popular.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a declarat Niculina Stoican pentru motivele supărărilor colegului său de breaslă

Niculina Stoican a confirmat că nu există tensiuni între ea și colegul ei, deoarece acesta a avut un punct de vedere pe care îl respectă.

Colegul ei a acționat instituția în instanță, iar Niculina Stoican, în calitate de manager, așteaptă decizia instanței înainte de a face declarații de presă.

Ea nu consideră că are o tensiune cu colegul ei și îl consideră un coleg de-a ei, cu care a avut mereu o relație de colaborare. Cu toate acestea, din poziția sa de manager, consideră că este important să adopte o astfel de atitudine.

„Eu nu cred că sunt tensiuni, el a avut un punct de vedere pe care i-l respect, a acționat instituția în instanță… iar eu, ca manager, aștept decizia instanței, abia apoi pot să fac declarații de presă. Eu nu consider că am o tensiune cu el. El este colegul meu, dintotdeauna a fost și așa va rămâne, dar din poziția de manager consider că asta este atitudinea pe care trebuie s-o am”, a spus Niculina Stoican pentru sursa citată anterior.

Ce s-a întâmplat cu Constantin Enceanu, după conflictul pe care l-a avut cu Niculina Stoican
Ce s-a întâmplat cu Constantin Enceanu, după conflictul pe care l-a avut cu Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ștefan Bănică Jr. a împlinit 56 de ani! Mesajul emoționant postat de Lavinia Pârva pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies