„Ce să mai spun?” Cum a reacționat Niculina Stoican, după ce a fost dată în judecată de Constantin Enceanu

„Ce să mai spun?” Cum a reacționat Niculina Stoican, după ce a fost dată în judecată de Constantin Enceanu
„Ce să mai spun?” Cum a reacționat Niculina Stoican, după ce a fost dată în judecată de Constantin Enceanu

A izbucnit un nou scandal în lumea muzicii populare! Niculina Stoican și Constantin Enceanu sunt protagoniștii acestui conflict recent. Cei doi sunt colegi de scenă în cadrul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” din Craiova.

Niculina Stoican, cunoscută  ca artistă cât și ca manager al ansamblului menționat, s-a confruntat cu o acțiune legală. Colegul său, Constantin Enceanu, a decis să o cheme în instanță.

Citește și: „Mi-a propus cineva să merg la plajă. Îmi încarc inima și sufletul, decât să mă duc undeva să stau la plajă.” Unde vor pleca Cornelia si Lupu Rednic pentru a se relaxa

Cum a reacționat Niculina Stoican, după ce a fost dată în judecată de Constantin Enceanu

Potrivit Niculinei Stoican, în ceea ce privește alegerea făcută de maestrul Enceanu, orice comentariu devine inutil. În această situație, singurul lucru pe care îl poate face este să se supună și să lase instanța să ia decizia finală.

„Dacă el a ales această cale, ce să mai spun? Aștept decizia instanței”, a spus aceasta pentru Fanatik.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Constantin Enceanu a dat-o pe Niculina Stoican în judecată

Acest proces a fost înregistrat la Tribunalul Dolj și se referă la litigii de muncă. Motivul nemulțumirii lui Enceanu este legat de faptul că, în ciuda celor 18 ani petrecuți în ansamblu, nu a fost promovat la nivelul dorit, deși se consideră unul dintre cei mai talentați artiști de muzică populară.

Obiectivul lui Constantin Enceanu este să obțină recuperarea sumelor de bani pe care le-ar fi primit dacă ar fi fost avansat conform calificărilor sale, la gradul profesional 1A, cel mai înalt grad pe care ar fi putut să îl atingă potrivit prevederilor Codului Muncii. Cu toate acestea, aspectul financiar nu este singurul aspect important pentru el, ci și recunoașterea meritelor sale profesionale.

Cu siguranță, suma totală care ar putea fi recuperată reprezintă o sumă semnificativă, mai ales că este vorba despre o perioadă lungă în care Enceanu nu ar fi primit remunerația cuvenită

conform gradului său profesional. Această sumă ar putea să fie recuperată dacă instanța va decide în favoarea lui Enceanu și Ansamblul „Maria Tănase” îi va recunoaște drepturile cuvenite.

În plus, artistul îșiexprimă neîmulțumirea față de situația în care alți membri ai ansamblului au fost avansați înaintea lui. Este important de menționat că, în ceea ce privește criteriile de valoare, succes sau realizări, nu există nici măcar o comparație posibilă între el și acești colegi.

„Așteptăm decizia instanței. Eu de 18 ani nu am mai fost avansat, pe ultima treaptă. Nu e vorba de bani, ci de a-mi recunoaște meritul meu.Fără lipsă de modestie, mă consider unul dintre cei mai buni artiști de muzică populară din țară. Alții nu sunt, poate, de valoarea mea, dar au fost promovați”, a spus Constantin Enceanu conform Cancan.

Citește și: ”Maria nu îl lasă pe Petre să se odihnească în pace.” Doru Gușman a ajuns în fața oamenilor legii, după ce sora lui Petrică Mîțu Stoian i-a făcut plângere penală

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Eram mereu în familie, făceam un praznic, așa se zicea la noi!” Ce făcea Petrică Mîțu Stoian în fiecare an, de ziua lui onomastică! Sora artistului a vorbit despre acest aspect

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies