„E iubirea mai înflăcărată.” Ce fac Claudia Puican și Armin Nicoară pentru a păstra flacăra iubirii vie

„E iubirea mai înflăcărată.” Ce fac Claudia Puican și Armin Nicoară pentru a păstra flacăra iubirii vie
„E iubirea mai înflăcărată.” Ce fac Claudia Puican și Armin Nicoară pentru a păstra flacăra iubirii vie

Armin Nicoară a oferit detalii intime din interiorul relației lui cu soția sa, Claudia Puican.

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului trecut, iar de când au făcut marele pas, lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase în privința relației lor. Astfel, acum, la aproape un an de la căsătorie, saxofonistul a făcut declarații incendiare din interiorul relației cu iubita lui soție.

Cum a evoluat relația dintre Armin Nicoară și Claudia Puican de când au devenit soț și soție

Citește și: „Nu stă la mâna bărbatului” Armin Nicoară a vorbit despre situația financiară a soției lui, la scurt timp după ce s-a aflat că el și Claudia Puican au semnat un contract prenupțial

Multe cupluri consideră că decizia de a te căsători nu schimbă cu nimic relația de cuplu. În cazul lui Armin Nicoară și al Claudiei Puican s-a dovedit a fi invers.

În cadrul unui interviu, saxofonistul a mărturisit că relația lui cu artista a evoluat într-o direcție favorabilă de când au devenit soț și soție. Mai mult decât atât, cei doi sunt mai apropiați și mai uniți de când au făcut marele pas.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 „În fiecare dimineață mă bucur de Claudia.

Pentru mine orice moment cu ea e o bucurie. Îi mulțumesc mereu pentru ceea ce face pentru mine. Eu nu spun chestiile astea pentru lume. Eu mereu o pup și o alint pe Claudia. Și noi de când ne-am căsătorit suntem și mai uniți. Spune lumea că nu schimbă nimic un act. Dar pentru noi chiar a fost o schimbare în bine.”, a declarat Armin Nicoară  pentru fanatik.ro.

Ce fac Claudia Puican și Armin Nicoară pentru a păstra flacăra iubirii vie

Citește și: „Viața mi s-a schimbat, de când cu însurătoarea” Armin Nicoară, declarații despre căsnicia cu Claudia Puican

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot în cadrul aceluiași interviu, Armin Nicoară a mărturisit că atât el, cât și soția sa, încearcă să păstreze flacăra iubirii aprinsă. Astfel, chiar dacă amândoi lucrează în același domeniu de activitate, au hotărât ca din când în când să meargă la evenimente separați ca să li se facă dor unul de altul și să fie mai dornici să își arate afecțiunea unul față de celălalt.

„Noi încercăm să ținem relația aprinsă și să nu intervină monotonia. Dacă apare monotonia, nu mai merge relația. Eu mai fac câte o ghidușie, o glumă și relația merge bine. Noi mergem foarte mult la evenimente împreună. De multe ori zic să ne mai despărțim, fiecare să meargă cu altă formație, ca să nu stăm mereu împreună. Când ajungem acasă după trei zile de evenimente în care nu stăm împreună, e iubirea mai înflăcărată.

Chiar și când facem dragoste, e totul mai cu foc.”, a precizat Armin Nicoară pentru sursa menționată anterior.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Acolo unde nu este contradicție, mi se pare că ceva e în neregulă” Lora, destăinuiri sincere din interiorul relației cu Ionuț Ghenu. Cine cedează primul în relația celor doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies