„Viața mi s-a schimbat, de când cu însurătoarea” Armin Nicoară, declarații despre căsnicia cu Claudia Puican

„Viața mi s-a schimbat, de când cu însurătoarea” Armin Nicoară, declarații despre căsnicia cu Claudia Puican
„Viața mi s-a schimbat, de când cu însurătoarea” Armin Nicoară, declarații despre căsnicia cu Claudia Puican

Armin Nicoară a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când s-a căsătorit cu Claudia Puican.

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele în urmă cu aproape un an. De atunci, viața celor doi s-a schimbat în mod considerabil, fiecare asumându-și statutul de soț și soție.

Saxofonistul este îndrăgostit până peste cap de frumoasa lui soție, iar, potrivit spuselor sale, de când s-au căsătorit, viața lui s-a schimbat considerabil. Claudia are o influență semnificativă în viața lui și îl ajută să fie mai responsabil.

Mai mult decât atât, Armin Nicoară a dezvăluit că până și starea lui de sănătatea s-a îmbunătățit de când este căsătorit.

Cum i s-a schimbat viața lui Armin Nicoară după primul an de căsnicie cu Claudia Puican

Citește și: „S-a încheiat viața pentru mine atunci.” Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă

Armin Nicoară, declarații despre căsnicia cu Claudia Puican
Armin Nicoară, declarații despre căsnicia cu Claudia Puican[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui interviu, Armin Nicoară a mărturisit că soția sa, Claudia Puican, este cel mai bun lucru care i s-a putut întâmpla în ultima perioadă. Deși în orice căsnicie există atât avantaje, cât și dezavantaje, saxofonistul este mulțumit de cum decurge relația dintre el și frumoasa lui soție.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 „Viața mi s-a schimbat, de când cu însurătoare și recunosc asta la modul deschis. Sunt și avantaje și dezavantaje. Și toată lumea știe asta, doar că mai nou am aflat și eu asta! Pe de altă parte, dacă aș pune accentul pe dezavantaje nu aș mai mânca de diseară masă caldă acasă! Și nu e cazul să dau cu bățul în baltă! Ce mai încolo și încoace, Claudia e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în ultima vreme! Și spun asta gândindu-mă la câte lucruri bune am reușit să realizez sau să adun în ultimul

an. Nu mă gândesc neapărat la cele materiale, fiindcă și ele contează. Mă gândesc în primul rând la viața mea. Sunt mult mai așezat, mai ordonat în ceea ce gândesc și doresc. Ba chiar și situația mea medicală s-a îmbunătățit. Așa că trebuie să recunosc că partenera mea de viață a avut un rol aparte în toate acestea.”, a   spus Armin Nicoară în cadrul unui interviu.

Armin Nicoară a vorbit despre contractul prenupțial

Citește și: „Acum toată lumea știe.” Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc să devină părinți. Ce a declarat artista, după ce s-a speculat că este însărcinată

Armin Nicoară, declarații despre căsnicia cu Claudia Puican
Armin Nicoară, declarații despre căsnicia cu Claudia Puican[Sursa foto: Facebook]

Armin Nicoară și Claudia Puican au semnat un contract prenupțial la începutul căsniciei lor.

Totuși, la un an de la fericitul eveniment, artistul consideră că acel act nu mai este deloc necesar, dat fiind modul în care relația lor a evoluat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 „Toată lumea știe că noi avem semnat un act prenupțial. Dar ceea ce am învățat deja în acest prim an de căsătorie e faptul că în cazul unei despărțiri, Doamne ferește, fiindcă nu se pune problema, Claudia nu trebuie să-și facă griji. Nu am sufletul să fac ceea ce am crezut, poate, că aș fi putut face în urmă cu an. Nu se mai pune problema. Prin absurd, dacă ar fi să ne despărțim, Claudia e prea aproape de mine ca să nu am grijă de cea care m-a cucerit și mi-a schimbat viața!”,   a spus Armin Nicoară, conform aceleiași surse.

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Doamna Macron avea la fel, fusta mai scurtă” Eli Lăslean, designerul lui Carmen Iohannis, despre ținuta pe care Prima Doamnă a îmbrăcat-o la încoronarea regelui Charles al III-lea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies