E lege! Vești proaste pentru fumători: S-a interzis acest tip de țigări

E lege! Vești proaste pentru fumători: S-a interzis acest tip de țigări
E lege! Vești proaste pentru fumători: S-a interzis acest tip de țigări

Vești proaste pentru românii care fumează acest tip de țigări. Curtea de Justiție a Uniunii Europene a interzis aceste categorii de țigări, așadar ele vor dispărea în curând din magazine.

Este vorba despre ţigaretele aromate şi a tutunului aromat de rulat.

”Interzicerea în etape la nivelul statelor membre a ţigaretelor aromate şi a tutunului de rulat a fost validată”, se arată într-un comunicat al Curţii de Justiţie a UE.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Legislaţia Uniunii Europene autorizează validarea în etape şi permite consumatorilor de produse cu un grad mare de vânzare o perioadă de timp adecvată pentru a face trecerea la alte produse”, adaugă

comunicatul.

Curtea a anunţat decizia în urma unei plângeri a companiei germane, Planta Tabak, care fabrică şi comercializează produse derivate din tabac, în special tutun aromat de rulat, scrie Mediafax.ro.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

CALENEDAR ORTODOX, 31 ianuarie. Ce sfânt mare sărbătorim astăzi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies