„E o provocare!” Costeluș de la Clejani, reacție neașteptată după ce a amenințat-o pe Betty, pe rețelele de socializare

„E o provocare!” Costeluș de la Clejani, reacție neașteptată după ce a amenințat-o pe Betty, pe rețelele de socializare
„E o provocare!” Costeluș de la Clejani, reacție neașteptată după ce a amenințat-o pe Betty, pe rețelele de socializare

Florin Salam și Costeluș de la Clejani au fost protagnoiștii unui scandal care a izbucnit pe TikTok, în urmă cu câteva zile, după ce fiica artistului și interlopul au intrat împreună pe un live, pe care l-au făcut pe rețelele de socializare.

Cei doi și-au aruncat vorbele grele, cuvinte urâte și amenințări, iar Florin Salam nu a rămas indiferent situației. Spre surprinderea tuturor, cel care i-a adus injurii artistului a transmis un nou mesaj, unde și-a explicat acțiunile.

Citește și: Betty Stoian și Florin Salam se tem pentru viața lor. Cei doi au depus plângere împotriva lui Costeluș de la Clejani, după ce au fost amenințați

Costeluș de la Clejani și-a cerut scuze de la Florin Salam, după ce a amenințat-o pe Betty, pe rețelele de socializare

Betty Salam și Costeluș de la Clejani au avut o interacțiune destul de violentă, în timp ce făceau un live pe TikTok, acolo unde interlopul s-a enervat și a considerat că fiica artistului a râs de el. În momentul acela, bărbatul a izbucnit și a început să o amenințe pe tânără cu moartea.

După cele întâmplate, Florin Salam și-a cerut scuze public fiicei sale pentru implicarea pe platforma respectivă și a subliniat că nu acceptă ca nicio persoană să îi jignească copiii. Cu toate acestea, mesajul manelistului nu i-a stârnit nicio emoție interlopului, care ar fi continuat cu vorbele grele.

Citește și: Cine este Betty Salam. „Nu am regrete, nu regret absolut nimic, orice aș face sau orice voi face pe viitor îmi asum întotdeauna"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1697/20278047/1/index-1.webp

Ce a spus Costeluș de la Clejani, cu o seară în urmă

Cu o seară în urmă, Costeluș de la Clejani a făcut un nou live pe TikTok, unde și-a cerut scuze de la Florin Salam și fiica lui și a explicat că întregul scandal a fost doar o provocare.

„Vreți să știți adevărul adevărat? Eu nu l-am înjurat pe Florin Salam.

Florin Salam e viața noastră. Cine nu îl iubește pe Florin Salam? El mă face să plâng, nici nu trebuie să mă bată ca să plâng, că dacă îmi cântă mă pune jos, cad eu singur jos, leșin. A fost o provocare. Cineva mi-a dat o provocare în care eu trebuia să îl aduc pe Salam într-o stare disperată și l-am adus.

Nicidecum că am eu ceva cu familia lui sau cu el.

Îmi cer scuze, îmi pare rău de fetița lui, de familia lui. A fost o provocare de pe TikTok ca să fac urmăritori. E o provocare pe care mi-a dat-o cineva, dar nu am nimic cu Florin Salam. Florin Salam are prieteni cu mine comuni, e familia mea. I-a trecut supărarea pe mine și nu mai e supărat, a aflat adevărul. Nu vreau să îi fac rău acelei copile, vreau să o apăr.
Dacă mă sună prietenii mei din străinătate pentru fata aia, eu stau în fața cuțitelor pentru ea. Florin Salam nu îmi face nimic! A zis la nervi că e normal. Îmi pare rău și îmi cer scuze de la nevasta lui Florin Salam, de la Florin Salam, de la mama lui, la fetița lui. Îmi pare rău. Cum să îl supăr eu pe regele nostru?”,
a spus el pe TikTok.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Costeluș de la Clejani și-a cerut scuze de la Florin Salam, după ce a amenințat-o pe Betty, pe rețelele de socializare
Costeluș de la Clejani și-a cerut scuze de la Florin Salam, după ce a amenințat-o pe Betty, pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am crezut că nu mai pot să mă fac bine.” Tzancă Uraganu a ajuns pe mâna psihologului. Prin ce a trecut artistul

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

,,Uită câteodată cine e ta-su.” Florin Salam și-a taxat fiica, după conflictul cu Costeluș de la Clejani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies