Florin Salam a fost externat după ce a fost infectat cu Covid-19. Cu cine a fost surprins la scurt timp

Florin Salam internat
Florin Salam a fost infectat cu Covid-19

Ce s-a întâmplat cu Florin Salam după ce a fost infectat cu Covid-19. Cu cine a fost surprins artistul de muzică de petrecere.

La doar câteva zile după ce a pus România pe jar, Florin Salam a fost externat. Soția lui, Roxana Dobre, a făcut primele declarații despre artistul de muzică de petrecere, după ce sâmbătă seara a apărut informația că a murit la numai 42 de ani.

Zilele critice de după infectarea cu Covid-19 au trecut, iar acum Florin Salam s-a întors acasă la soție, dar și la cei cinci copii pe care îi are.

Contactată de reporteri, Roxana Dobre a dezvăluit că se simte mult mai bine Florin Salam și că în doar câteva zile urmează să urce din nou pe scenă, fiind așteptat cu nerăbdare de către fanii lui.

De altfel, seara trecută, Florin Salam a fost prezent la primul eveniment după externare, semn că nu mai putea anula petrecerile la care era deja antamat.

Raluca Drăgoi, o altă artistă aflată la un eveniment de pe lângă București, nu a ratat ocazia de a se fotografia cu prietenul său Florin, mai ales că veștile morții artistului au speriat-o și pe ea, așa cum s-a întâmplat cu toți colegii săi de breaslă.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1687/20245361/1/florin-salam-si-raluca-dragoi.jpg

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Betty Vișănescu, șocată de vestea morții tatălui său

Betty Vișănescu, fiica cea mare a lui Florin Salam, a aflat de pe rețelele de socializare că tatăl său s-a stins din viață, iar vestea a cutremurat-o. La scurt timp după apariția unor articole, tânăra a decis să intervină pe rețelele de socializare și să spună că nu este adevărat.

„Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales tatăl meu care e cel mai muncitor.

Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie să fim sănătoși(...) Tata se gândește la copiii lui și trebuie să fie sănătos. Dacă îl iubiți pe tatăl meu încetați cu asemenea postări și mesaje pe Instagram”
, a spus Betty Vișănescu pe Instagram.

Citeste si: ,,E trist să te trezești și să vezi mesaje de condoleanțe!” Karmen, fiica lui Adrian Minune a reacționat dur, după ce s-a zvonit că Florin Salam ar fi murit

Florin Salam
Florin Salam a fost externat[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Florin Salam are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă cântărețul

Mai mult decât atât, și Florin Salam a decis să apară public pe rețelele de socializare și să îi liniștească pe fanii săi.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, mi-a fost puțin rău, dar asta e situația, trecem peste. Nu-mi vine să cred, oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze la cei care ați stat cu grijă după ce ați văzut știrea asta. Încă o dată, îmi anunț familia că sunt ok, într-o zi, două o să cum trebuie, o să revin și la cântări.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Vă rog frumos să stați liniștiți, îmi iubesc familia, îmi iubesc prietenii. Oricine poate să pățească o situație ca asta, dar nu trebuie ca alții să-l bage mai rău în starea asta, ci să-l ajute. Vă pup și vă iubesc, stați liniștiți, vă pupă al vostru Florin Salam”, a spus Florin Salam, din spital, pe Facebook.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce efecte negative are cafeaua. De ce nu trebuie să fie consumată pe caniculă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies