Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul
Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Unde s-ar afla Florin Salam, după ce s-a spus că este internat de urgență și conectat la o sursă de oxigen.

Veștile că Florin Salam a ajuns în stare gravă la spital și s-ar afla pe oxigen a creat panică și agitație în showbiz-ul românesc, iar fanii artistului de muzică de petrecere se roagă să nu fie adevărate informațiile.

Însă, potrivit ultimelor informații, se pare că lucrurile sunt departe de a fi atât de grave pe cât s-a speculat în ultimele ore.
Un apropiat de-al artistului a dezvăluit că în urmă cu trei zile a susținut un concert la Zimnicea, acolo unde se simțea foarte bine și că nimic nu prevestea știrile care au apărut în

cursul zilei de joi.

„A cântat la Zimnicea, pe 9 august, nu avea nimic, era chiar bine”, a dezvăluit, pentru Fanatik, un apropiat de-al manelistului sub protecția anonimatului.

Mai mult, unele surse susțin că, de fapt, Florin Salam și-a dorit să scape de unele angajamente cu privire la unele evenimente, așa că a apelat la această strategie care a inflamat lumea publică.

În plus, acesta trebuie să înapoieze acum și avansurile primite pentru a cânta la diferite evenimente la care nu va mai ajunge zilele acestea.

Citeste si: „A pierdut totul”. Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi, prima lui soție. Betty a vorbit despre acea perioadă cumplită din familia lor

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Florin Salam
Florin Salam si copiii sai[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Betty Stoian, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale: „Am simțit cu o săptămână înainte”

Conform ziuanews, Florin Salam ar fi ajuns la un spital de boli infecțioase din București, în noaptea de miercuri spre joi (9 spre 10 august), însoțit de Roxana Dobre, femeia cu care s-a căsătorit în data de 1 iunie.

Acesta ar fi acuzat o stare de rău, așa că după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, ar fi fost internat și pus pe oxigen pentru a evita deteriorarea stării de sănătate.

Însă, artistul de muzică de petrecere nu s-ar afla internat nici la Spitalul Marius Nasta, nici la Spitalul Matei Balș, cele două spitale de boli infecțioase din Capitală, motiv care aruncă o umbră de neîncredere asupra situației reale.

Florin Salam se teme de moarte

În cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, Florin Salam a dezvăluit că se teme de moarte, mai ales că a trecut prin multe momente dificile în ultimii ani, moment care a culminat cu moartea primei sale soții, Fănica:

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Florin Salam are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă cântărețul

Florin Salam
Florin Salam s-a casatorit in iunie[Sursa foto: Instagram]

„Am trecut prin ce am trecut și m-am săturat de probleme. Vreau să am copiii sănătoși să nu mai am frica asta. Am momente când mi-e frică de moarte și îmi pare rău că spun vorba asta. Asta se întâmplă când am stări proaste.(…)

Nu e bine, trebuie să merg pe la biserică, simt eu că nu e bine să am frica asta. Apoi îmi dau putere singur: păi nu e fratele meu acolo, de ce îmi mai e frică?”, spunea Florin Salam.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies