,,E trist, niciun actor nu l-a vizitat!” Alexandru Arșinel, uitat de prieteni la azilul de bătrâni

,,E trist, niciun actor nu l-a vizitat!” Alexandru Arșinel, uitat de prieteni la azilul de bătrâni
,,E trist, niciun actor nu l-a vizitat!” Alexandru Arșinel, uitat de prieteni la azilul de bătrâni

Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, este internat într-un azil de bătrâni de mai mult de două săptămâni. Marele actor nu a fost vizitat de niciun prieten sau coleg în tot acest timp, iar singura persoana care a stat lângă el a fost fiul său.

Alexandru Arșinel este internat într-un cămin de bătrâni care este situat în Snagov, iar acolo beneficiază de tratament pentru escarele de pe picioare. Fiul său a spus că nu știe cât timp va mai sta la azil, dar va primi îngrijiri toată perioada.

Alexandru Arsinel a fost uitat de prieteni la azilul de batrani
Alexandru Arsinel a fost uitat de prieteni la azilul de batrani[Sursa foto: Facebook]

Marelui actor,  Alexandru Arșinel îi este foarte dor de soția lui

Apropiații marelui actor au spus despre el că în momentul actual continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă singur, se vindecă foarte greu și este transportat cu scaunul

cu rotile. Alexandru Arșinel a ales să stea singur în cameră și în cea mai mare parte se uită la știri și filme.

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege.

Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme. Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente. Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic.
La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel pentru  Ego.ro.

Citeste si: În ce stare este Alexandru Arșinel. Cu cine a vorbit artistul, înainte să fie internat la azil

 

De ce a fost Alexandru Arșinel dus la azil

Fiul lui Alexandru Arșinel a spus că tatăl său a fost internat în urmă cu câteva zile, deoarece are niște escare la călcâie și nu mai reușea să se deplaseze.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului.

Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor. Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă !”, a spus atunci fiul lui Alexandru Arșinel. 

Alexandru Arsinel a fost uitat de prieteni la azilul de batrani
Alexandru Arsinel a fost uitat de prieteni la azilul de batrani[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alexandru Arșinel este cazat la un azil de lux. Ce facilități are actorul

Citeste si: Cine este Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian. A fost căsătorită timp de 12 ani cu un cunoscut scenarist român

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Alexandru Arșinel a ajuns la azil. Ce declarații a făcut fiul lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies